Gezonde medewerkers
Boardgame Workplace Health

Als werkgever kunt u een belangrijke rol spelen in de gezondheid en het werkgeluk van uw medewerkers. Wilt u deze rol met succes vervullen dan is het belangrijk om een helder doel voor ogen te hebben en focus te houden.

Weet wat u wilt u bereiken en welke investeringen hiervoor moeten worden gedaan? Heeft u inzicht in de behoeften en wensen van uw medewerkers, sluit uw beleid hierop aan en is dit ook in lijn met de kernwaarden van de organisatie?

Op een interactieve manier uw beleid bekijken

Tijdens onze workshop gaan we interactief aan de slag met uw gezondheidsbeleid.  
We bekijken het beleid integraal vanuit 5 pijlers.

We schetsen samen met u het belang van een integraal gezondheidsbeleid voor uw organisatie. En we brengen de vervolgstappen die u kunt nemen om de gezondheid en het werkgeluk van uw medewerkers te bevorderen in kaart.

Om tot de beste resultaten te komen nemen de verschillende stakeholders, die verantwoordelijk zijn voor de gezondheid en het werkgeluk van de medewerkers, deel aan deze workshop.

Wit u ook eens uw beleid op een andere manier bekijken? Neem voor meer informatie contact met ons op.
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.