Mercer l controleer uw WhK-beschikking

Betaal niet te veel premie

Controleer uw Whk-beschikking

Volgend jaar worden WGA-vast en WGA-flex samengevoegd tot één WGA-risico. Om volgend jaar een goed besluit te kunnen nemen of het verstandig is vanaf 2017 publiek verzekerd (bij het UWV) of eigen risicodrager te zijn, is het van belang drie stappen te ondernemen:

  1. De eigen schadelast op het gebied van de Ziektewet (als voorportaal van de WGA) en de WGA goed in kaart brengen
  2. Instroom in de WGA voorkomen: dit betekent scherp verzuimbeleid en (mocht u dit nog niet zijn) eigenrisicodrager voor de Ziektewet worden - alleen dan heeft u volledig grip op uw schadelast
  3. Waar nodig en mogelijk WGA’ers re-integreren en herbeoordelen

Daarom bieden wij u een screening van uw Whk-beschikking 2016 aan.

Meer dan 50% van de Whk-beschikkingen klopt niet

In het verleden is gebleken dat er fouten in de Whk-beschikkingen zaten. Hierdoor zijn uitkeringen onterecht  doorbelast aan werkgevers. Ook daarom is het belangrijk deze gegevens te controleren. Gelet op de samenvoeging van WGA-vast en -flex in 2017 kunnen de gevolgen van een verkeerd toebedeelde uitkering nog groter worden.

Deze screening bestaat uit een controle van de gedifferentieerde premie Whk en haar grondslag (een verkeerde loonsom kan grote financiële consequenties hebben) en het terugvorderen van reeds teveel betaalde premie. Indien een besparing wordt gerealiseerd zal 30% hiervan bij u in rekening worden gebracht.

Gelet op de budgettaire uitdagingen waar wij allemaal voor staan, is het belangrijk om mogelijke besparingen voor nu en de toekomst goed te onderzoeken!

Interesse?

U kunt uw Whk-beschikking mailen naar premiebeschikking@mercer.com. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een e-mail met de uitleg van de procedure van de screening.

De uiterlijke bezwaartermijn verloopt op 4 januari 2016, onderneem daarom zo spoedig mogelijk actie.

 

 Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Uw rol is verplicht
Organisatie is verplicht
Industrie is verplicht
E-mail is verplicht E-mail is ongeldig
Phone number is required
Bedrijfsnaam is verplicht
Land is verplicht
Maximaal 250 karakters

Ik wil graag meer informatie over de producten, diensten en aanbiedingen van Mercer ontvangen. Ik begrijp dat ik op elk moment kan uitschrijven.

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Foutmelding. Check alstublieft alle velden, en probeer nogmaals..

Dank u wel, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op