Mercer | Whk-beschikking controleren is dit jaar nóg belangrijker

Gezonde medewerkers

Whk-beschikking controleren is dit jaar nóg belangrijker

Klopt uw premie voor 2017?
Eind november ontvangt u van de Belastingdienst de Werkhervattingskas (Whk). Hierin staat welke premie u in 2017 betaalt voor de Ziektewet en de WGA. Door de samenvoeging van de WGA-vast en -flex per 1 januari is de kans op fouten in de berekening door de belastingdienst, waardoor u te veel betaalt, groter dan voorheen. Controleer daarom uw Whk extra goed dit jaar.

 

3 wijzigingen die de kans dat u te veel betaalt vergroten

  1. Statuswijzigingen (publiek/privaat verzekerd) zijn in veel gevallen nog niet doorgevoerd door de Belastingdienst.Weet u zeker dat u geen dubbele premie betaalt? 
  2. Indien u bent terug gestapt naar het publieke bestel heeft u te maken met een terugkeerpremie op basis van de WGA-schadelast in 2015.Weet u zeker dat de schadelast correct is vastgesteld?
  3. De berekeningen voor de WGA-premie voor publiek verzekerden zijn dit jaar voor het eerst gewijzigd. Weet u zeker dat deze berekening goed is uitgevoerd?

Bespaar nu kosten voor 2017

 

 

Het controleren van uw Whk-beschikking kan ingewikkeld zijn en veel tijd in beslagnemen. Mercer helpt u, samen met Human Capital Scan, bij de controle van uw Whk-beschikking, analyse en inhoudelijk bezwaar.  De Premiecheck op uw Whk-premie gebeurt op basis van een ‘no cure no pay ‘ overeenkomst. Dit kost u weinig tijd, geeft u de garantie dat u de juiste premie afdraagt in 2017 en u betaalt alleen voor de controle indien er concrete resultaten geboekt worden.  

Klik hier voor meer informatie over de Whk-beschikking en publiek verzekeren in 2017

Klik hier voor meer informatie over de Whk-beschikking en privaat verzekeren in 2017

Heeft u interesse in een premiecheck? Stuur uw Whk-beschikking 2017 naar premiebeschikking@mercer.com. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

  Contact
Heeft vragen of wil u meer informatie over de Whk-beschikking? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.