Mercer onderzoek
WAT MAAKT U DE IDEALE WERKGEVER

Medewerkers wisselen steeds vaker van baan. Hierdoor staat u voor de uitdaging om als werkgever nieuw talent aan te trekken, maar ook om hen te behouden. Medewerkers kijken bij het zoeken naar een geschikte werkgever lang niet alleen naar arbeidsvoorwaarden zoals loon, maar vergelijken bedrijven ook op het aanbod in faciliteiten, de cultuur van de organisatie of  de doorgroeimogelijkheden. Om hier als werkgever op in te kunnen spelen is het van belang om te weten waar uw medewerkers behoefte aan hebben. 

Zitten zij bijvoorbeeld wel te wachten op informatie over hun pensioen? En kiezen zij voor een auto van de zaak of willen ze toch liever een compliment van de baas? En die gezonde lunch, hoe belangrijk vinden ze die nou eigenlijk?

Vragen waar u als werkgever misschien niet dagelijks bij stilstaat. Toch staat u iedere dag voor de uitdaging om nieuw talent aan te trekken én om deze aan uw organisatie te binden. Maar hoe zorgt u ervoor dat ze betrokken en gemotiveerd blijven? Om dit te bereiken is het belangrijk te weten wat hun wensen en behoeften zijn. 

Mercer vroeg ruim 800 Nederlandse medewerkers naar hun wensen en behoeften op het gebied van hun pensioen, hun loopbaan en werkgeluk. Met verrassende resultaten als uitkomst! U leest ze in het rapport ‘Wat maakt de ideale werkgever’. 

 

Ja, ik wil het rapport 'Wat maakt u de ideale werkgever' lezen!
Vul uw gegevens in en u ontvangt een e-mail met het rapport
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.