Onze Deskundigheid

Transform the way you make decisions about your workforce

 

Hoe bouwt u een toekomstbestendige workforce met gezonde en betrokken medewerkers? In Mercers Blik op 2019 nemen wij u graag mee in onze kijk op deze uitdagingen en hoe hiermee om te gaan.

Razendsnelle digitale innovaties zorgen ervoor dat organisaties continu veranderende skills nodig hebben. Werknemers hebben steeds meer behoefte aan flexibiliteit, autonomie en persoonlijke arbeidsvoorwaarden. De uitdagingen binnen HR zijn nog nooit zo groot geweest. De mogelijkheid om te onderscheiden is hierdoor uniek. Het gaat allang niet meer alleen om het bieden van een hoog salaris, maar ook om de carrièremogelijkheden, wellbeing, de werksfeer en de positie die het bedrijf inneemt binnen de samenleving.

 

Wij helpen u hiermee concreet aan de slag te gaan. Dit doen we door samen:

 

Te kijken naar de huidige situatie. Waar staat u nu en wilt u naar toe?  Assess & Discover

Vast te stellen hoe u dat gaat bereiken? Wat moet er gebeuren om daar te komen waar u wilt zijn?  – Create & Consult

De bedachte plannen en maatregelen uit te voeren die leiden tot een toekomstbestendige workforce. – Implement en Transform

Heeft u interesse in de Blik op 2019?

Vul dan onderstaand formulier in en u onvtangt het rapport per mail.

*Verplicht veld

 

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.