Mercer Marsh Benefits

Voorwaarden En Premies

Unieke aanbieding voor organisaties met minder dan 250 medewerkers. Hoge kortingen en snelle toegang tot de juiste zorg.

 

 

Mercer en CZ bieden organisaties met minder dan 250 medewerkers een unieke collectieve zorgverzekering.  Uw medewerkers kunnen daarbinnen kiezen uit een tweetal naturaverzekeringen en een restitutieverzekering. Daarnaast heeft de medewerker een uitgebreide keuze uit aanvullende- en tandartsverzekeringen in de collectieve aanvullende lijn van CZ. 

 

Premiekortingen in 2020

 

Voorwaarden

 

·        Betreft 3-jarige contracten;

 

·        U biedt deze collectiviteit exclusief aan bij de medewerkers.

 

·        U committeert zich om actief de gezondheid van de medewerkers te bevorderen;

 

·        CZ onderhoudt digitaal rechtstreeks contact om u actief te betrekken bij mogelijkheden om te kunnen werken aan gezondheid (denk aan nieuwsbrieven, informatie over het Vitality Portal met gezondheidsprogramma’s).

Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan met één van onze consultants door de onderstaande gegevens in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact

 

 

*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement . Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Overige gerelateerde artikelen