Van papier naar digitaal

Met het Mercer Marsh Benefits™ Inkomenspakket vindt u gemak, administratieve kennis, data-privacy en begeleiding rondom uw werknemersverzekeringen in één online omgeving.

De keuzes voor werknemersverzekeringen worden vaak gemaakt op basis van de premie en/of voorwaarden. Hierbij wordt er niet altijd gekeken naar de administratieve lasten die schuil gaan achter deze werknemersverzekeringen. Met het Mercer Marsh Inkomenspakket bieden wij u één administratie, met één contactpersoon in één overzichtelijke en gebruiksvriendelijke online tool tegen een zo laag mogelijke premie. Zo bent u optimaal beschermd tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid en heeft u toegang tot ondersteuning bij de preventie van verzuim om zo kosten te reduceren.

 

Onze inkomensverzekeringen:

 

  • Verzuimverzekering; Dekt de financiering van de loondoorbetaling bij ziekte van werknemers (gedeeltelijk) af.    

  • ZW- en WGAeigenrisicodrager verzekering;  Financiert de ziektewet- en WGA-uitkeringen

  • WGA-hiaatverzekering; Financiert de inkomensaanvulling bovenop de WGAuitkering voor de werknemers

  • WIA-excedentverzekering; Financiert inkomensaanvulling bovenop de wettelijke WIA-uitkering voor werknemers met een salaris boven het maximale WIA-loon.

 

Wij zetten als grootste intermediair ter wereld onze inkoopkracht in. 

 

Wij kunnen daardoor betere deals aanbieden, voor meer informatie ga dan naar de volgende pagina waarbij de verzekeringen worden uitgelicht:.

 

Contact:

 

Wilt u meer informatie over onze online verzekeringen en dienstverlening? Onze consultants helpen u graag. Klik hier en neem contact met ons op.

 

Gerelateerde pagina's