Nieuwsberichten

 

Integratie Humannet met Verzekeringsinzicht.nl op 9 september 2018

 

Relaties van Mercer Marsh Benefits maken naast Verzekeringsinzicht.nl gebruik van het verzuimregistratiesysteem Humannet. Met ingang van 9 september a.s. komt hierin verandering en maken we het voor onze relaties makkelijker. Vanaf die datum vinden onze relaties hun werknemersgegevens in Verzekeringsinzicht.nl en geven zij hier ook uw ziek- en hersteldmeldingen door. Hun Humannet-account komt hiermee te vervallen. Daar waar in hun polisdocumenten wordt verwezen naar Humannet, lezen zij vanaf 9 september Verzekeringsinzicht.nl. Inhoudelijk wijzigen de documenten niet.

 

Wat betekent dit voor onze relaties?

 

Met de overgang naar Verzekeringsinzicht.nl komen alle activiteiten en documenten bij Mercer Marsh Benefits voor onze relaties beschikbaar binnen één overzichtelijke online omgeving.

 

Via Verzekeringsinzicht.nl ontvangen zij voortaan op het e-mailadres dat aan hun account is verbonden een bericht als een actie van hen wordt gevraagd. Zo beantwoorden zij een vraag op een moment dat het hen uitkomt en zijn zij ervan verzekerd dat hun privacygevoelige documenten of bijzondere persoonsgegevens uitsluitend met ons deelt binnen deze beveiligde omgeving.

 

Wilt u meer weten over verzekeringsinzicht.nl of het Mercer Marsh Inkomenspakket?

 

Neem dan contact met ons via de telefoon: 010-4060960 of ga naar onze contactpagina.

Gerelateerde pagina's