Digitale tooling is niet meer weg te denken uit ons leven en we gebruiken het overal en wanneer het ons uitkomt. Ook op het gebied van zorg zijn steeds meer Digital health toepassingen beschikbaar welke u aan uw werknemers kunt aanbieden, u helpt hen meer grip te krijgen op hun gezondheid en (werk) geluk.

 

CZ Zorgcoach en Online Interventiewijzer

U krijgt de beschikking over de dienstverlening van de CZ Zorgcoach voor o.a. het inzetten en regelen van interventies en wachtlijstbemiddeling. Ook krijgen organisaties met meer dan 20 medewerkers toegang tot de Online Interventiewijzer. Hierdoor krijgt u op een snelle en efficiënte manier zelf inzicht in de verschillende interventiemogelijkheden. 

 

Zorgpaden

Om het keuzeproces van de inzet van interventies te vereenvoudigen, heeft CZ de meest voorkomende arbeidsrisico’s zorgpaden ontwikkeld. Met een zorgpad krijgt u inzicht in de verschillende fasen die een medewerker doormaakt bij een bepaald risico. De fasen lopen van geen klachten hebben, onbewust zijn van de risico’s, naar ontwikkelen van klachten, verzuim en re-integratie. Het herkennen van de verschillende fasen is belangrijk voor u als werkgever en voor uw medewerkers. CZ ondersteunt u hier digitaal in door het aanbieden van de juiste interventies in elke fase. Er bestaan zorgpaden voor de arbeidsrisico’s werkstress, fysieke belasting, gehoor en mantelzorg. 

 

Vitality Portal

Uw medewerkers krijgen toegang tot het Vitality Portal. Hier kunnen zij zelf aan de slag met hun gezondheid. Of ze nu willen stoppen met roken, afvallen of een betere balans zoeken tussen werk en privé. Omdat het niet altijd makkelijk is om te beginnen én vol te houden, staan er altijd coaches  klaar. Ook vinden de medewerkers online trainingen en testen die hun hierbij kunnen helpen. De Vitality Portal stimuleert het zelfmanagement van de medewerkers.

 

Eén van de gezondheidsprogramma’s op de Vitality Portal is het Veerkrachtprogramma. Dit programma beschermt medewerkers tegen werkstress. Het meet hun fysieke en mentale conditie. En geeft tips en oefeningen om weerbaarder en veerkrachtiger te worden tegen werkstress. Zodat medewerkers bij veranderingen en stressmomenten, op het werk maar ook privé, steviger in hun schoenen staan. Hier profiteert de hele werkvloer en uiteindelijk dus de hele organisatie van.

Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan met één van onze consultants door de onderstaande gegevens in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact

 

 

*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement . Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.