Uw Pensioenregeling

Mercer DC Planmanagement

Altijd inzicht in uw pensioenregeling met onze persoonlijke ondersteuning

 

De pensioenregeling is één van de duurste arbeidsvoorwaarden die u uw medewerkers biedt. Het is daarom begrijpelijk dat u inzicht en grip wilt hebben op uw pensioenregeling en de uitvoering daarvan. Mercers’ DC Planmanagement kan hierin uitkomst bieden.

 

Mercers DC Planmanagement is een online platform dat u supervisie en overzicht geeft op elk gewenst moment: u heeft volledige controle over uw DC plannen op alle relevante gebieden.

 

Altijd inzicht op elk gewenst moment

Overal en altijd inzicht in :

 

Uw workforce

Om de pensioenkosten te monitoren is het essentieel dat u inzicht krijgt en houdt in:

  • De opbouw van uw werknemersbestand.
  • De ontwikkeling van dit bestand en de persoonlijke keuzes die de werknemers maken.

Door middel van een data analyse geeft DC planmanagement u inzicht in uw workforce en hun behoeften.

 

Uw Pensioenregeling 

Mercers’ DC planmanagement geeft inzicht in de belangrijkste kenmerken van uw regeling én biedt u toegang tot het pensioenreglement dat opgesteld is door uw uitvoerder. Daarnaast biedt de tool een communicatieproces dat u helpt bij het succesvol herinrichten van uw pensioenregeling.

 

Uw uitvoeringsovereenkomst

Mercers’ DC planmanagement laat zowel de belangrijkste kenmerken van deze overeenkomst zien als de volledige uitvoeringsovereenkomst. Na afloop van uw contractperiode maakt DC planmanagement:

  • Een automatische provider selectie inclusief marktonderzoek.
  • Long/short lisiting.
  • Een rapportage waarin verschillende uitvoerders vergeleken worden.

 

De uitkomst van de controle van aanspraken en premies

In Pensioen Online kunt u op elk gewenst moment de uitkomsten zien van de jaarlijkse controles van de beschikbare premie, de risicopremies en de koster per primo boekjaar. Daarnaast controleren wij ook of de deelnemersadministratie van uw pensioenuitvoerder overeenkomt met uw werknemersadministratie. 

 

De Belegginsperformance

Hoe presteren de beleggingen van uw pensioenuitvoerder, die van invloed zijn op uw pensioenregeling? 

 

DC planmanagement monitort de prestaties en output van uw pensioenuitvoerder. Daarnaast wordt uw pensioenregeling gebenchmarked. Daarbij wordt er gekeken naar verschillende Lifecycles. Zo weet u altijd hoe de beleggingen presteren en reduceert u operationele risico’s.  

 

Actualiteiten

Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op pensioengebied. Zo kunt u tijdig belangrijk en onderbouwde beslissingen nemen met betrekking tot uw pensioenregeling. Daarnaast kunt u volledig en tijdig communiceren over de regeling met uw medewerkers waardoor u het bewustzijn en de waardering van uw medewerkers over pensioen vergroot. 

 

Persoonlijke ondersteuning

Online inzicht alleen is bij het bieden van een duurzame en goede pensioenregeling niet voldoende. Door deel te nemen aan uw pensioencommissie, ondersteunen onze pensioenexperts u persoonlijk zodat u uw medewerkers van de beste pensioenregeling kunt voorzien. Daarnaast bieden we innovatieve pensioencommunicatie om het bewustzijn bij uw medewerkers over uw pensioenregeling als waardevolle arbeidsvoorwaarde te vergroten. 

 

Een abonnement dat bij u past met altijd persoonlijke ondersteuning

Om u te kunnen ontzorgen op diverse onderdelen en momenten die het beste bij u passen, hebben we vier verschillende abonnementen samengesteld; brons, zilver, goud en platina. Zo bent u verzekerd van de gewenste inzichten en ondersteuning zonder extra kosten.

 

Overzicht van abonnementen

 

Wilt u ervaren welke voordelen Mercers DC planmanagement u kan bieden?

 Onze experts laten u graag een demo zien. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  

*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement . Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Overige gerelateerde artikelen