Mercer Marsh Benefits

Collectieve Zorgverzekering

Unieke aanbieding voor organisaties met minder dan 250 medewerkers. Hoge kortingen en snelle toegang tot de juiste zorg.

 

Uitval voorkomen met een passende collectieve zorgverzekering

 

Een voordelige en goede collectieve zorgverzekering is meer dan alleen een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde voor uw medewerkers. Een passende collectieve zorgverzekering helpt u om proactief en gericht te werken aan gezonde en gelukkige medewerkers.


Veel medewerkers willen niet langer een (alles omvattende) aanvullende verzekering sluiten. Wat zij wél willen is:

 

  • Snel en gemakkelijk toegang tot kwalitatief goede zorg.
  • Weten wanneer ze naar een arts moeten of wanneer ze iets zelf kunnen oplossen.
  • Weten naar welk ziekenhuis of welke behandelaar ze het beste kunnen gaan.
  • Zelf werken aan gezondheid en preventie.

 

Dat is dan ook weer in uw belang als werkgever, want zo voorkomt u uitval door ziekte.


Mercer Marsh Benefits (MMB) heeft deze uitgangspunten als basis genomen voor een unieke collectieve zorgverzekering voor middelgrote organisaties. We werken daarbij samen met zorgverzekeraar CZ als uitvoerder.

Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan met één van onze consultants door de onderstaande gegevens in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact

 

 

*Verplicht veld

 

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement . Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Overige gerelateerde artikelen