Mercer Marsh Benefits

Mercer Marsh Benefits

Uw gemak

Mercer Marsh Benefits

Uw employee benefits online beheren met onze persoonlijke ondersteuning


Nederland heeft een van de beste pensioensystemen van de wereld. Een belangrijk deel van het salaris wordt door werkgevers en werknemers aan pensioen besteed. Toch wordt de pensioenregeling maar matig gewaardeerd door de werknemers. Een eenvoudige betaalbare pensioenregeling die goed gewaardeerd wordt door de werknemers, klinkt werkgevers dan ook als muziek in de oren. Maar zo eenvoudig ligt het niet. Want hoe wordt pensioen een aantrekkelijk(er) onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket?


De keuzes voor werknemersverzekeringen worden vaak gemaakt op basis van de premie en/of voorwaarden. Hierbij wordt er niet altijd gekeken naar de administratieve lasten die schuil gaan achter deze werknemersverzekeringen. Met het Mercer Marsh Inkomenspakket bieden wij u één administratie, met één contactpersoon in één overzichtelijke en gebruiksvriendelijke online tool tegen een zo laag mogelijke premie.
 

    Uitval voorkomen met een passende collectieve zorgverzekering. Een voordelige en goede collectieve verzekering is meer dan alleen een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde voor medewerkers. Een passende collectieve zorgverzekering helpt proactief en gericht te werken aan gezonde en gelukkige medewerkers.

 

    
Als werkgever zorgt u zo goed mogelijk voor uw medewerkers. U creëert een goede en veilige werkplek en houdt de risico’s rondom zakenreizen zo laag mogelijk. U wilt dat uw medewerkers gezond blijven en heelhuids van hun werk thuiskomen. Gelukkig is dat ook bijna altijd het geval, maar helaas zijn niet alle bedrijfsongevallen of ziekte of ongevallen tijdens zakenreizen te voorkomen. Om zowel uw organisatie als uw medewerkers de juiste hulp en financiële zekerheid te bieden in onvoorziene omstandigheden is het van belang om u hier goed tegen te beschermen. 

 

    

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werknemersverzekeringen.
Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan met één van onze consultants door de onderstaande gegevens in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld