Vacatures in Nederland

 

Het recruitmentproces begint bij het ontvangen van jouw CV. Dat kan op verschillende manieren: je solliciteert zelf, een Mercer medewerker legt jouw CV voor bij de afdeling Human Resources (HR), je overhandigt ons jouw CV tijdens een van de evenementen of je wordt bij ons onder de aandacht gebracht door een W&S bureau.

 

Zodra jouw CV bij ons bekend is ontvang je van de afdeling Human Resources een ontvangstbevestiging.

 

Het kan zijn dat we op het moment van ontvangst geen passende functie hebben, maar wel toekomstige aanknopingspunten zien met jouw kennis en ervaring. Dan houden wij jouw CV maximaal een jaar in portefeuille. Mocht er in de tussenliggende periode een passende functie ontstaan dan nemen we contact met je op.

 

Als wij geen passende uitdaging voor je hebben in onze organisatie dan stellen wij je hiervan via mail op de hoogte.

 

Indien je CV aansluit op één van onze vacatures, dan leggen we deze voor bij de desbetreffende Line of Business van Mercer. Is de reactie positief dan zal je binnen een week een kennismakingsgesprek hebben met de manager van de afdeling en met een HR adviseur.

 

Verloopt dit gesprek positief dan zal er een tweede sollicitatiegesprek plaatsvinden met twee gesprekspartners uit de business. Zo niet dan zal je hiervan telefonisch op de hoogte worden gebracht.

 

Afhankelijk van de functie kunnen er maximaal vier gesprekken plaatsvinden en kan een assessment onderdeel uitmaken van de procedure. Ons doel is om het proces met elke kandidaat binnen 6 weken te hebben doorlopen.

 

Nieuwsgierig naar onze internationale carrièremogelijkheden? Bekijk dan onze internationale vacaturepagina.

 

Vragen?

 

Neem voor verdere vragen contact op met Patty Beentjes.

 

Telefoon: +31 (0)20 431 3700

Join Our Community

Toegang tot een netwerk van meer dan 6,000 Mercer collegas over de hele wereld en blijf op de hoogte van Mercer's innovaties, nieuwe initiatieven, vacatures en meer.