Het proces

Bij Mercer willen we de werkgever zijn voor het beste talent. Wij beloven om je te helpen groeien door het bieden van uitdagend en zinvol werk, handvatten en trainingen te bieden om je te blijven ontwikkelen, en prestaties en bijdragen aan de organisatie te belonen.

Het vinden van de juiste collega's, met de juiste mentaliteit om ons te helpen slagen begint met het sollicitatieproces. Wij streven ernaar om een nauwkeurig beeld van de functie te bieden, vragen te beantwoorden, korte en lange termijn ontwikkeling en kansen te bespreken en geven een gevoel voor onze bedrijfscultuur.

Klaar om te solliciteren

Houdt een geupdate versie van jouw CV en bijgewerkt LinkedIn-profiel bij de hand. Vervolgens klik je hier om jouw aanvraag in te dienen via ons online systeem.

Nadat je jouw aanvraag indient, ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging dat wij jouw cv hebben ontvangen. Bij een goede match met de functie, zal een HR-consultant via video of telefoon een gesprek met je aangaan. Als dat goed gaat, dan heb je een ontmoeting met Mercer collega's binnen het bedrijf.

Nog niet klaar om te solliciteren? Staat de juiste functie voor jou er niet tussen? Neem contact met ons om in aanmerking te komen voor toekomstige posities.

Word lid van onze Talent Community.

Tips voor het interview

  • Plan je reis naar het kantoor, zodat je weet waar deze zich bevindt en hoe lang het duurt om er te komen.
  • Bereid jouw antwoord voor op de vragen 'Waarom Mercer' en ' Waarom deze functie'.
  • Denk na over hoe je vaardigheden en ervaring af te stemmen op de eisen in de functieomschrijving; wees bereid om specifieke voorbeelden te geven.
  • Noteer een aantal vragen voor de interviewer.
  • Doe wat onderzoek over Mercer, zoals recente nieuws-items, de mensen die je interviewen (bijvoorbeeld op LinkedIn) en neem de website goed door.

Op de dag van het interview

  • Wees op tijd. Zorg dat je minimaal 5-10 minuten te vroeg op het kantoor aankomt.
  • Zet je mobiele telefoon uit.   
  • Breng een paar extra exemplaren van je CV mee, just in case.  

Na het interview

  • Stuur een bedankt e-mail aan de personen met wie je een interview heb gehad, met een samenvatting van het interview en waarom je geïnteresseerd bent in de functie.    
  • Blijf in contact met de HR-consultant. Deel jouw gedachten over het interview en jouw niveau van interesse. Vraag ook naar de volgende stappen.

Join Our Community

You’ll have access to a network of more than 6,000 Mercer colleagues around the world and be the first to know about Mercer’s latest innovations, culture change initiatives, job openings and more.