Carrière bij Mercer

Salaris en andere voorwaarden

 

 

Voowaarden

 

We zijn er trots op een concurrerend voorwaardenpakket te bieden. Deze omvat:

 

 • Competitief salaris
 • Collectieve zorgverzekering
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Aandelen aankoopplan
 • Persoonlijk Benefits pakket
 • 27 vakantiedagen (obv fulltime dienstverband)
   

Wij investeren ook in het welzijn van onze medewerkers door:

 

 • Transport vergoeding
 • Auto van de zaak (afhankelijk van de functie)
 • Doorlopende onderwijs- en ontwikkelingsprogramma's

*Rewards and benefits may vary by country.

 

Leren en ontwikkelen

 

Bij Mercer stimuleren we de eigen ideeën van onze collega's. Zij ontwikkelen onderzoeken en toekomstgerichte adviezen die ingaan op de grootste business issues van onze klanten. En zij creëren het intellectual capital dat een verschil maakt in de leven van werknemers. Onze mensen zijn ons bedrijf - dat is een van de redenen waarom we waarde hechten aan de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's. We willen dat onze collega's Mercer zien als een plek waar ze vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun lange-termijn carrieère plannen kunnen verwezenlijken.

Om deze reden biedt Mercer vele mogelijkheden om jouw carrière te ontwikkelen, door bijvoorbeeld honderden online en in-person seminars, cursussen, certificeringsprogramma's en trainingen. In aanvulling op ons eigen curriculum biedt Mercer post-graduate opleidingen in een aantal gebieden.

Mobiliteit

 

Mercer biedt de mogelijkheid tot over-de-grens ervaringen over de hele wereld. Als een wereldwijde organisatie met kantoren in 40 landen, bieden wij mogelijkheden om in verschillende regio's te werken. Ongeacht waar je werkt, kan je in contact komen met en werken aan internationale projecten werken die jou nieuwe mogelijkheden bieden om te leren en te groeien. We willen dat je om te werken aan projecten die passen bij uw interesses, en we raden u aan om nieuwe wegen van professionele ontwikkeling te verkennen.

Overig

Bij Mercer kun je naast een inspirerende werkomgeving met uitgebreide opleidings- en carrièremogelijkheden natuurlijk ook rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Hieronder volgen enkele van de beloningen en regelingen die wij te bieden hebben:

 

Concurrerend salaris
Mercer biedt, uiteraard gebaseerd op kennis, kunde en vaardigheden, een prima en concurrerend salaris. Naast reguliere collectieve salarisverhogingen wordt je salarisverhoging vooral bepaald door je eigen prestaties. Je prestaties worden in een zorgvuldig proces geëvalueerd.

 

Vaste dertiende maand
Elke medewerker bij Mercer ontvangt een dertiende maand ter grootte van 100% van zijn gemiddelde maandsalaris van dat jaar.

 

Bonusregeling
Bij Mercer hebben alle medewerkers de mogelijkheid beloond te worden op basis van de resultaten van de onderneming als geheel en hun individuele prestaties.

 

37,5-urige werkweek
Een goede balans tussen werk en privé is voor Mercer als werkgever een must. Een fulltime werkweek bij Mercer bestaat dan ook uit 37,5 uur.

 

Tijd voor Tijd regeling
Door deze aantrekkelijke regeling van Mercer kunnen medewerkers Tijd voor Tijd opbouwen door in een week meer uren te werken dan in hun arbeidsovereekomst is vastgelegd. Deze uren kunnen in een andere week worden ‘opgenomen’.

 

Premievrij pensioen
De premievrije pensioenregeling is een belangrijk onderdeel van de arbeidsvoorwaarden van Mercer. Deze DC-regeling wordt uitgevoerd door Stichting Pensioenfonds Mercer.

 

Mercer Flex
In het Mercer Flex kun je je arbeidsvoorwaarden inzien en flexibel beheren. Mercer Flex geeft je inzicht in je totale beloningspakket en pensioenbijdrage.

 

Collectieve verzekeringen
Mercer beschikt over een collectieve ziektekostenverzekering. Alle medewerkers die zijn aangesloten ontvangen een korting op de premie en een maandelijkse bijdrage van Mercer. Medewerkers van Mercer hebben ook de mogelijkheid om zich op een aantal terreinen te verzekeren via de collectiviteiten van onze zusterorganisatie Marsh B.V.

 

Andere arbeidsvoorwaarden
Er bestaat nog een heel scala aan andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende reiskostenregeling, laptop en een leaseauto (indien van toepassing). Daarnaast hebben wij een zeer actieve personeelsvereniging die maandelijks activiteiten organiseert voor onze medewerkers en hun familieleden. Je kunt ook samen met jouw collega’s deelnemen aan diverse sportieve activiteiten, zoals de Roparun en de Dam tot Damloop.

 

Beloningsbeleid
Lees hier de samenvatting van ons beloningsbeleid.

 

Vragen?

 

Neem voor verdere vragen contact op met Daniëlle Redondo-Lain.

 

Telefoon: +31 (0)20 431 3700

Join Our Community

Toegang tot een netwerk van meer dan 6,000 Mercer collegas over de hele wereld en blijf op de hoogte van Mercer's innovaties, nieuwe initiatieven, vacatures en meer.