Uitdagend, betekenisvol werk.

 

Wereldwijde mogelijkheden.

 

Ontdek waarom Mercer in de top-200 lijst van Forbes’ America’s Best Employers 2015 staat!

 

Als je op zoek bent naar de volgende stap in jouw loopbaan, sta dan even stil bij de vele mogelijkheden bij Mercer. Wij zijn mondiale aanbieder van advies op het gebied van Health, Wealth, Career en bevorderen zo de gezondheid, welvaart en carrières van onze klanten en hun werknemers. Tegelijkertijd investeren we net zo veel in onze eigen mensen. Als Mercer collega, kan je uitkijken naar een stimulerende carrière met vele mogelijkheden om te leren, te groeien en te ontwikkelen.

 

 

Waarom Mercer?

 

  • Cultuur
  • Voordelen
  • Leren en ontwikkelen
  • Mobiliteit

 

Cultuur

Bij Mercer, helpen wij miljoenen mensen elke dag door het bevorderen van hun gezondheid, pensioenopbouw en carrière. Tevens creëren we met Mercer Cares een betere toekomst voor anderen. Mercer Cares is een wereldwijd initiatief met lokale afdelingen die door en voor het hele bedrijf vrijwilligersprojecten coördineren.

Wij zijn trots op ons diverse personeelsbestand. We streven er naar Mercer dé werkgever te maken voor het beste en slimste talent. We bevorderen inclusiviteit en diversiteit in een werkomgeving waarin medewerkers van verschillende achtergronden, culturen en etnische groepen zichzelf kunnen ontwikkelen en tot hun recht komen.

 

Benefits*

We zijn er trots op een concurrerend voorwaarde pakket te kunnen bieden, met de gezondheid, de welvaart en het welzijn van onze collega's als speerpunt:

 

  • Competitief salaris en compensatieregeling
  • Collectieve zorgverzekering
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Mogelijkheid tot aankop aandelen
  • Levensverzekering
  • Korte- en lange termijn arbeidsongeschiktheidverzekering

 

 

Leren en ontwikkelen

 

Bij Mercer zijn we trots op de ideeën van onze collega's. Zij ontwikkelen onderzoeken en bieden de adviezen die de grootste business issues van onze klanten oplost. En ze creëren 'top-tier intellectual capital' waarmee een verschil in het leven van werknemers wordt gemaakt. Onze mensen zijn ons bedrijf - dat is een van de redenen waarom we zoveel waarde hechten aan te blijven leren en de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's. We willen ook dat onze collega's Mercer zien als een plek waar ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun loopbaan voor langere termijn kunnen plannen.

Dat is de reden waarom Mercer vele mogelijkheden biedt om carrières te ontwikkelen, waaronder honderden online en in-person seminars, cursussen, certificeringsprogramma's en trainingen. In aanvulling op ons eigen curriculum, biedt Mercer post-graduate opleiding in een aantal gebieden.

Mercer biedt ook de mogelijkheid tot collegegeld terugbetaalregelingen en andere ondersteuning, zoals studiedagen.

Ben jij klaar om de volgende fase van je carrière te beginnen bij Mercer? Solliciteer dan op één van onze banen.

 

 

Mobiliteit

 

Mercer biedt mogelijkheden binnen jouw eigen carriere-ontwikkeling, maar ook wereldwijd. Als een modiale organisatie met kantoren in meer dan 40 landen, bieden we de mogelijkheid om wereldwijd te werken. Je krijgt te maken met projecten die verder gaan dan jouw lokale verantwoordelijkheid en jou blootstellen aan nieuwe mogelijkheden om te leren en vaardigheden te laten groeien. We willen dat je werky aan projecten die passen bij jouw interesses, en we stimuleren je om nieuwe wegen naar professionele ontwikkeling te verkennen.

Klaar om het Mercer team te versterken?

Ontdek de mogelijkheden en solliciteer vandaag!

JOIN OUR COMMUNITY

You’ll have access to a network of more than 6,000 Mercer colleagues around the world and be the first to know about Mercer’s latest innovations, culture change initiatives, job openings and more.