“Mercer colleagues around the world are working together to build strong, thriving communities." Julio A. Portalatin, President and CEO, Mercer

 

Mercer collega's maken een verschil in hun gemeenschappen door Mercer Cares, een initiatief dat de passie van onze mensen voor het hebben van een betekenisvolle impact op de maatschappij via vrijwilligerswerk benut.

 

 

 

De Mercer Cares Business Resource Group

 

Wij zijn voorstanders van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen in de manier waarop wij zaken doen, maar ook in onze toewijding aan het helpen van onze maatschappij.

Mercer Cares is een wereldwijd programma dat vrijwilligerswerk ondersteunt en stimuleert in de omgeving waar we wonen en werken.

“Mercer Cares is successful because of teamwork. I’m grateful to work with a team of gifted, compassionate and dedicated people from all levels in the organization who are eager to serve their communities and promote human kindness.” — Mercer Cares Chapter Co-Leader, Chicago

 

 
 
    Hoe maakt Mercer Cares een verschil?
 
  • Strategische Nonprofit Partners – In samenwerking met Marsh McLennan, werkt Mercer samen met geselecteerde non-profit organisaties om high-impact initiatieven op het gebied van onderwijs en 'ramp paraatheid en herstel' te creëren. Mercer is ook een trotse sponsor van het Internationale Rode Kruis en de Rode Halve Maan.

 

 

  • Werelwijd bereik, Lokale Impact – Collega's hebben het hele jaar door mogelijkheden om te participeren in mentorprogramma's en andere maatschappelijkke initiatieven met onze non-profit partners en lokale organisaties.
  • Persoonlijjke passie stimuleren – Elk jaar, wijden Mercer collega's duizenden uren vrijwilligerswerk aan een reeks van belangrijke initiatieven, waaronder onderwijs, milieu, gezondheid en wellness, en armoedebestrijding.
  • Vrije tijd voor vrijwilligerswerk – Alle collega's kunnen elk jaar een betaalde vrije dag als vrijwilliger aan de slag gaan bij een goed doel naar keuze.
  • Erkenning en beloning - Collega's die op een buitengewone manier teruggeven aan de maatschappij worden erkend en beloond voor hun vrijwillige inzet via onze Vrijwilligers erkenning programma.

 

 

Wereldwijde Vrijwilligers Maand

 

Elk jaar in mei, om de impact van ons vrijwilligerswerk programma te vergroten, werkt Mercer Cares samen met collega's, klanten en non-profit partners om een positief verschil te maken in onze maatschappij door samen vrijwilligerswerk te doen. In 2016 hebben meer dan 1900 Mercer collega's in 110 steden over de hele wereld tijd en passie gestoken in dit project en meer dan 14.400 uren bijdragen aan vrijwilligersprojecten in hun buurt. Download de volledige infographic om meer over Global Volunteer Month te leren.

Mercer Portugal helpt bij wederopbouw van een klein dorp.

 

Tijdens de Global Volunteer Month in 2015 hebben 109 Mercer collega's in Portugal gewerkt aan het herstel en renovatie van de gebouwen in het dorpje Canha, ten zuiden van Lissabon. Samen met andere vrijwilligers van Marsh McLennan, droegen zij meer dan 1.000 uren vrijwilligerswerk.Zij hebben geholpen met het renoveren en opbouwen van de plaatselijke kerk, plantsoenen, de basisschool, de kleuterschool, een klein museum, en het lokale gemeenschapshuis, waar ouderen in het dorp elkaar ontmoeten om te ontspannen en een praatje te maken.

 

“This initiative was very important because Mercer helped improve the community’s quality of living and local infrastructures. It was also an extraordinary experience for us. It is incredible to see what we learn when we have the opportunity to interact with the local population.” — Diogo Alarcão, CEO of Mercer in Portugal

 

 

Life @ Mercer

Simpel gezegd komen wij iedere dag naar kantoor omdat wij een verschil willen maken in het leven van mensen. Kom ons team versterken.

JOIN OUR COMMUNITY

You’ll have access to a network of more than 6,000 Mercer colleagues around the world and be the first to know about Mercer’s latest innovations, culture change initiatives, job openings and more.