Functieomschrijving

Voor onze afdeling Health Management Consulting (HMC) van Mercer Marsh Benefits zijn wij op zoek naar een Register Casemanager (RCCM) of een Casemanager Regie op Verzuim (CROV) voor kantoor Rotterdam.

HMC biedt een breed palet aan diensten, van een enkel complex verzuimdossier tot een volledige organisatie analyse. Van inkoopondersteuning bij arbodienstverlening tot inloopscreenings- en ERD-implementaties.

 

Jouw verantwoordelijkheden
Mercer is op zoek naar een Casemanager (binnendienst) die ons team fulltime komt versterken. Je bent inzetbaar op dossierniveau en een kei in organiseren. In alles wat we doen staat een hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening, objectieve en onderbouwde advisering op het gebied van risicobeheersing en schadelastreductie voor onze klanten centraal.

Een Casemanager bij Mercer is analytisch sterk, financieel-juridisch goed onderlegd, wil continu zijn of haar toegevoegde waarde aantonen en kan dit alles pragmatisch en op een voor iedereen begrijpelijke wijze uitleggen. Uiteraard heb je ervaring met projectmatig werken en zijn begrippen als ERD en schadelastbeheersing bekende kost voor je.

 

Jouw kwalificaties

Mercer zoekt een Casemanager die onze klanten met enthousiasme ondersteunt en de administratieve processen die daarbij horen gemakkelijk uitvoert. Je hebt hiervoor de volgende kwalificaties:

  • In het bezit van een Post-Bachelor diploma Register Casemanagement of Casemanager Regie op verzuim.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring en je kunt niet wachten om je kwaliteiten voor een grote diversiteit aan relaties in te zetten.
  • Je bent zelfstandig en in staat om in een multidisciplinair team samen te werken, energiek, flexibel en hebt een servicegerichte instelling.
  • Tevens heb je doorzettingsvermogen en een hands-on mentaliteit.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wie wij zijn

Mercer ontwikkelt en implementeert wereldwijde Human Resource oplossingen. Dit doen wij met meer dan 18.000 werknemers in 42 landen. Onze Professionals delen allemaal één belangrijke eigenschap: het talent om HR-vraagstukken meetbaar en tastbaar te maken. Hoe complexer het probleem, hoe groter hun bevlogenheid. Mede door onze hoogopgeleide specialisten, een grote verscheidenheid aan bedrijfsmiddelen en ons wereldwijde bereik, zijn wij de toonaangevende leider voor consulting diensten binnen ons vakgebied.


Meer weten over Mercer en onze arbeidsvoorwaarden? Kijk op www.werkenbijmercer.nl voor meer informatie. Of solliciteer direct en stuur je CV en motivatie in naar werken@mercer.com onder vermelding van de functietitel en je naam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Join Our Community

Toegang tot een netwerk van meer dan 6,000 Mercer collegas over de hele wereld en blijf op de hoogte van Mercer's innovaties, nieuwe initiatieven, vacatures en meer.