LoonkostenScan

Simpel Uw Loonkosten Verlagen

Door optimaal gebruik te maken van alle werknemersgerelateerde subsidies, fiscale kortingen en stimuleringsregelingen.

 

In de wirwar van wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid is het niet altijd duidelijk welke werkgevers gerelateerde voordelen zoals subsidies, loonkostenvoordelen en kortingen u kunt aanvragen. Daarnaast kunnen vaak de loonheffingen en loonkosten worden verlaagd door het opsporen van fouten in de administratie en onterecht toegerekende uitkeringen, waar u wel voor wordt aangeslagen.

 

Mercer en Human Capital Scan helpen u grip te krijgen op uw loonkosten met de LoonkostenScan.  Zo verzekert u zich van een deskundige controle op de ingevoerde loonheffingen en  premies in de salarisadministratie en op de beslissingen en betalingen door het UWV. U weet zeker dat u optimaal gebruik  maakt van alle werknemergerelateerde subsidies, fiscale kortingen en stimuleringsregelingen.

 

Tot op heden heeft de LoonkostenScan werkgevers in Nederland al meer dan 100 miljoen euro opgeleverd.

 

 

 

Controle no-riskpolisregeling

Heeft u als werkgever mensen in dienst met een arbeidsbeperking, dan kunt u als zij ziek zijn gebruik maken van de no-riskpolis. Deze compenseert bij verzuim hun loondoorbetaling.

 

Uit onderzoek van het UWV blijkt dat er door werkgevers slecht gebruik gemaakt van de no-riskpolis. Zonde want zo blijven een hoop werkgevers voordelen onbenut en loopt u onnodig risico bij arbeidsongeschiktheid van uw werknemers. 

 

Online tool signaleert no-riskpolis

Wij helpen u snel en volledig no-riskpolissen te signaleren zonder dat het een stapel administratie oplevert.

Nieuwe medewerkers ontvangen een uitnodiging voor een online vragenlijst, er is een wettelijk verplichting om eerlijke informatie te geven (na twee maanden). Korte, duidelijke vragen met een eenvoudige opzet, dus te begrijpen voor alle medewerkers. Na hun reactie ziet u in één oogopslag op welke regelingen, voordelen en subsidies uit de sociale en fiscale wetgeving u recht heeft.

De Controle no-riskpolis voeren wij voor u uit op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de scan indien er concrete resultaten geboekt worden.

 

Heeft u interesse of wilt  meer informatie over de controle no-riskpolisregeling? Klik hier en vul het contactformulier in, binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op. 

 

 

Controle Whk-beschikking 

Eind november ontvangt u van de Belastingdienst de Werkhervattingskas (Whk). Hierin staat welke premie u in 2020 betaalt voor de Ziektewet en de WGA. Er bestaat een reële kans dat er fouten gemaakt zijn in de berekening door de Belastingdienst, waardoor te veel premie af zou worden gedragen in 2020. Laat uw Whk-beschikking daarom door een specialist controleren!

 

Bespaar nu kosten voor 2020

 

Het controleren van uw Whk-beschikking kan ingewikkeld zijn en veel tijd in beslag nemen. Mercer helpt u, samen met Human Capital Scan, bij de controle van uw Whk-beschikking. De controle op uw Whk-premie gebeurt op basis van een ‘no cure no pay' overeenkomst. Dit kost u weinig tijd, geeft u de garantie dat u de juiste premie afdraagt in 2020 en u betaalt alleen voor de controle indien er concrete resultaten geboekt worden.

 

  • - Klik hier voor meer informatie over de Whk-beschikking en publiek verzekeren in 2020
  • Klik hier voor meer informatie over de Whk-beschikking en privaat verzekeren in 2020


Heeft u interesse of wilt  meer informatie over de controle Whk-beschikking? Klik hier en vul het contactformulier in, binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op. 

 

Payroll controle

Wij controleren uw salarisadministratie om na te gaan of alle loonheffingen en premies voor uw medewerkers goed ingevuld zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan zijn er hoogst waarschijnlijk nog mogelijkheden om de loonkosten te verlagen. De juiste premies worden ingevoerd, zodat u in toekomst een volledig correcte administratie voert. Uiteraard gaan we na of de te veel betaalde kosten uit het verleden kunnen worden teruggevorderd.

De Payroll controle voeren wij voor u uit op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de scan indien er concrete resultaten geboekt worden.

 

Heeft u interesse of wilt  meer informatie over de Payroll controle? Klik hier en vul het contactformulier in, binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op. 

Heeft u interesse in de gehele of een onderdeel van de loonkostenscan of wilt u meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in. Binnen twee dagen nemen wij contact met u op.

*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement . Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.