De toekomst van financiële zekerheid is digitaal

 

Mercer’s Healthy, Wealthy and Work-Wise: The New Imperatives for Financial Security onderzoekt de factoren die van grote invloed zijn op hoe mensen leven, werken en sparen. Healthy, Wealthy and Work-Wise is het initiatief van Mercer dat alle besluitvormers – overheden, werkgevers en individuen – voorziet van de inzichten, gegevens en technologiegedreven oplossingen die nodig zijn om gepersonaliseerde plannen en voordelen te creëren voor het reduceren van financiële stress onder uw werknemers. En hoe minder de financiële stress bij uw werknemers, hoe hoger de productiviteit en loyaliteit. Download de global en landelijke onderzoeksrapporten om te zien waar de risico’s voor financiële zekerheid het grootst zijn.

 

We hebben onderzocht hoe de inzet van technologie bij financiële planning en spaarplannen kan bijdragen aan meer financiële zekerheid. In ons nieuwste paper, Technology: Driving a Revolution in Financial Fitness, wordt onderzocht waarom intelligente bedrijven technologie gebruiken bij het verbeteren van het fysieke en financiële welzijn van individuele werknemers en hun gezinnen, waardoor de workforce wordt versterkt.  

  empty

 

Het gebruik van online financiële tools groeit

 

  • 70% van de volwassenen is geïnteresseerd in online financiële tools.     
  • De meerderheid van de volwassenen heeft vertrouwen in het beheren van het eigen spaargeld met behulp van mobiel bankieren, online tools of smart apps.
  • People want do-it-yourself technology tools that are easy-to-use, secure and personalized that empower them to make their own decisions.
  • De meeste werknemers (88%) vertrouwen erop dat hun partner goed en onafhankelijk advies geeft over plannen, sparen en beleggen. 83% vertrouwt hiervoor ook op de werkgever.

 

  empty

  empty

Hoe Mercer kan helpen

 

De stress van financiële zekerheid heeft gevolgen voor alle landen, organisaties en mensen en kan geduid worden als de volgende wereldwijde crisis. Managers moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat financiële zekerheid niet de last van de volgende generatie wordt. Dit is het moment om actief met financiële planning en de persoonlijke financiële toekomst aan de slag te gaan.

 

Mercer’s pensioen-, investering- en financiële welzijnsprogramma’s helpen werknemers actie te ondernemen en financiële zorgen te verminderen, terwijl werkgevers de betrokkenheid en productiviteit van hun personeel vergroten. 

Download hier het volledige “Healthy, Wealthy and Work-Wise: The New Imperatives for Financial Security'' rapport

Vul de onderstaande gegevens in en u ontvangt het rapport per e-mail.

*Verplicht veld

 

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement . Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Meer gerelateerde artikelen: