Respond - Return - Reinvent

We hebben de afgelopen maanden zoveel mogelijk op afstand gewerkt, maar nu kunnen we ons voorbereiden op de terugkeer naar de werkplek. In deze bijzondere tijden die COVID-19 veroorzaakt, zijn we gedwongen op een andere manier naar de invulling van werken te kijken. Hoe combineren we het werken op afstand met het veilig werken op kantoor? Hoe spelen we in op een nog sneller veranderende economie? Onzekere tijden die vragen om een doordachte aanpak met betrekking tot het welzijn, de gezondheid en de financiële zekerheid van medewerkers.

 

Van reactie over naar actie!

Terwijl we nog vol in de crisisstand staan, blijft het de aankomende periode een uitdaging om de beste weg te kiezen.  Wat zeker is, is dat we de organisatie moeten voorbereiden op de volgende fase, de anderhalve meter economie en de terugkeer naar ons strategisch plan. Welke stappen ga je ondernemen zodat medewerkers veilig en gezond op afstand kunnen blijven werken en straks kunnen terugkeren naar de werkplek? En als dat is gelukt, hoe ga je dan verder? Hoe zorg je ervoor dat je veerkrachtig en positief de toekomst tegemoet kan gaan?

 

Vanuit onze internationale ervaring, bijvoorbeeld in landen zoals China en Italië en ons onderzoek naar de Global Talent Trends 2020, hebben wij onlangs twee webinars georganiseerd. 

 

Bekijk hier de herhaling van ons webinar waarin wij onze inzichten delen over hoe u:

 

  1. kunt zorgen voor de gezondheid en welzijn van uw medewerkers
  2. op een andere manier het werk kan inrichten 
  3. kunt zorgen voor financiële zekerheid

 

 

Met als rode draad; belangrijke economische beslissingen combineren met empathie. 

Vragen? Neem contact met ons op!