Wij helpen u graag bij het creëren van een concurrerende Employee Value Proposition, waarbij vanuit een integrale visie ingegaan wordt op zowel de gezondheid, carrièreplanning en pensioenplanning van individuele werknemers.

 

Gezondheid werknemers

 

Het gezond, gemotiveerd en betrokken houden van zowel jongere als oudere collega’s wordt steeds belangrijker. Wij helpen u met een integrale benadering van Workplace Health, waarbij data, analyse en advies elkaar aanvullen, en u uw werknemers centraal zet tegen zo laag mogelijke kosten.

 

 

Carrièreplanning 

 

U heeft te maken met de digitale transformatie, de strijd om het juiste talent en een steeds diverser wordende workforce.

 

Hoe creërt u een duurzame workforce voor de toekomst? Wij helpen u graag met het d.m.v. data en analyses in kaart brengen van uw workforce en het detecteren van toekomstige gaten, lokale en globale Comp&Ben analyses, expat strategieën, en het implementeren van talent strategieën.

 

 

Pensioenplanning en investment

 

De AOW is gekoppeld aan de levensverwachting waardoor veel werknemers langer moeten doorwerken en pensioen onzeker wordt. Hoe zorgt u samen voor een goede pensioenplanning?  Wij helpen u met het opzetten van een duurzame pensioenregeling, pensioencommunicatie, implementatie van goede governance en investeringsstrategieën.

 

Wilt u graag iemand spreken of heeft u vragen over onze diensten?

Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*Required Fields

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement . Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.