In een poging om concurrerend te blijven en top talent binnen te halen in het digitale tijdperk, implementeren bedrijven op grote schaal nieuwe technologieën, automatiseren zij verouderde IT processen en digitaliseren zij klant- en werknemerscommunicatie.

 

In deze nieuwe uitgave van HR2025 onderzoeken Mercer experts de uitdagingen die deze nieuwe ontwikkelingen vormen voor HR-managers wereldwijd en hoe HR kan helpen bij het opbouwen van een toekomstbestendige workforce.

 

We maken de belangrijkste factoren die invloed hebben op hoe wij werken inzichtelijk,  – van de roep om mass-customization tot data modellen en -analyses en daarop  gebaseerde voorspellingen – en we onderzoeken wat HR kan doen om deze veranderingen te benutten.

 

In een interview met Antonis Christidis en Sarah Charlesworth, van Mercer’s digital and technology practices, bekijken we hoe HR zijn impact in een digitale wereld kan vergroten en enkele nieuwe technologieën kan verkennen die binnen handbereik liggen. In een sessie met talentstrategie-experts Jackson Kam en Ephraim Patrick horen we meer over de cruciale rol die HR speelt bij het opbouwen van een agile organisatie.

 

Ook kijken we naar toekomstgerichte carrièrekaders  en hoe deze kaders HR helpen bij het uitstippelen van een intern omscholingstraject in een tijd van automatisering. We onderzoeken hoe organisaties de manier waarop zij werknemers belonen  kunnen verbeteren om behoud en betrokkenheid van  personeel en bedrijfsprestaties te stimuleren. En vanuit een communicatie- en betrokkenheidsperspectief bekijken Rhonda Newman en Patrick Hyland de implicaties van een multigenerationeel personeelsbestand op het gebied van werknemersmotivatie.  

 

Download hier onze HR Magazine: Talent, Technologie en Transformatie

Vul de onderstaande gegevens in en u ontvangt het magazine per e-mail.

*Verplicht veld

 

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.