Leading Through Disruption: Bouwen aan een mensgericht talent model in de technologie-industrie

Leading Through Disruption: Bouwen aan een mensgericht talent model in de t

De vierde industriële revolutie ontwricht de huidige bedrijfsmodellen en transformeert onze traditionele kijk op werken.

De opkomst van cognitieve automatisering en de ‘on-demand workforce’ veranderen de wijze waarop het werk in de technologische industrie wordt gedaan.

Mercer’s tweede paper in onze Leading Through Disruption-serie, Building a Human-Centered Talent Model in the Technology Industry, schetst hoe technologiebedrijven  zich het beste kunnen voorbereiden op de behoeften van ‘het talent van morgen’ en een concurrentievoordeel kunnen behalen. De paper onderzoekt belangrijke verschuivingen in de technologische industrie, de fundamentele gevolgen daarvan voor de beroepsbevolking en nieuwe mogelijkheden voor talent managers om een toekomstgericht talentmodel in hun unieke organisatie te bouwen. 

Leading Through Disruption Webinars

Mercer consultants met expertise binnen de technologie-industrie presenteerden op 9 en 17 mei en op 10 juli jl. exclusieve Leading Through Disruption: Building a Human-Centered Tech Talent Model-webinars. Deze webinars boden de mogelijkheid om meer te leren over:

• Belangrijke verschuivingen m.b.t. de workforce in de technologische industrie;
• Fundamentele effecten op de beroepsbevolking;
• Nieuwe mogelijkheden voor talent managers om een toekomstgericht talentmodel te bouwen;

Om te luisteren naar de opnames van onze voorgaande webinars, klik op de onderstaande links: 

Noord Amerika/Silicon Valley Webinar Mei 9

Noord Amerika/Silicon Valley Webinar Mei 17

Global Webinar Juli 10th 17

Download Mercer’s Rapport Leading Through Disruption: Building a Human-centered Talent Model in the Technology Industry
Vul de onderstaande gegevens in en u ontvangt het rapport per e-mail.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.