Pensioenen en Beleggen

Financiële Gezondheid Medewerkers


Medewerkers die minder financiële zorgen en zaken hebben die hen afleiden zijn geconcentreerder, meer betrokken en productiever. Financiële (pensioen)planning kan ertoe bijdragen dat medewerkers hun financiën in evenwicht brengen en deze onder controle hebben, nu en de rest van hun leven. Het verhogen van het financiële bewustzijn van medewerkers kan verzuim en verloop verminderen, terwijl de medewerkerstevredenheid wordt verhoogd.

Schrijf u in voor onze gratis online demonstratie van de financiële planning tool.

Medewerkers begeleiden 'richting' en 'tijdens' hun pensioen

Met behulp van een baanbrekende online applicatie PensioenPod (waarvoor zij de PensioenPro innovatie-award 2016 hebben gewonnen) en begeleiding van een consultant biedt Mercer’s pensioenplanning eenvoudig een helder inzicht in het netto inkomen en de uitgavenbehoefte bij pensionering. Wij helpen u uw verantwoordelijkheid te nemen naar uw medewerkers en stakeholders, het inzicht helpt werknemers in hun keuzemogelijkheden en planning ten aanzien van het moment van pensioneren. U heeft als doel uw medewerkers (financieel) gezond te houden, met pensioenplanning van Mercer geeft u uw medewerkers de rust van financiële planning en zekerheid.

Onze doelstelling is medewerkers te helpen hun doelstellingen te bereiken op elk moment van hun “financiële leven”, ongeacht of zij sparen voor een huis, auto, studie of pensioen, en voor u als werkgever door middel van rapportages eventuele knelpunten inzichtelijk te maken.  

Van financiele zorgen naar eigen regie

 

De link tussen financiële gezondheid en bedrijfsverantwoordelijkheden

Organisaties hebben redenen te over om hun medewerkers financieel gezond te willen houden. Een effectief ontworpen regeling voor de financiële gezondheid van medewerkers kan werkgevers helpen:

  • De productiviteit te stimuleren, omdat medewerkers niet worden afgeleid door financiële zorgen.
  • Een meer voorspelbare doorstroom van personeel door de organisatie realiseren.
  • Medewerkersbetrokkenheid en -behoud te verhogen.
  • Betaalbaarder pensioenmogelijkheden te creëren voor alle medewerkers en carrièremogelijkheden voor jongere medewerkers mogelijk te maken.

Uw medewerkers inzicht in hun financiële situatie

Mercer is al jaren de specialist op het gebied van pensioenen. Vanuit die hoedanigheid hebben we onlangs de samenwerking opgezocht met het innovatieve PensioenPod. Zij hebben een baanbrekende online applicatie ontwikkeld die pensioenplanning wel heel eenvoudig maakt. Bekijk de video hiernaast en lees hier alles over de samenwerking met pensioenpod.

Geef medewerkers zekerheid

Bij Mercer helpen wij u uw verantwoordelijkheid te nemen naar uw medewerkers en stakeholders. U heeft als doel uw medewerkers (financieel) gezond te houden, met pensioenplanning van Mercer geeft u uw medewerkers de rust van financiële planning en zekerheid.

Hoe Mercer kan helpen

Mercer helpt medewerkers hun financiële zorgen te verminderen en werkgevers de betrokkenheid en productiviteit van hun personeel te vergroten.

Gerelateerde diensten en evenementen

Pensioenplanning en PensioenPod

PensioenPod zorgt met behulp van een baanbrekende online applicatie voor een beknopt en toch volledig overzicht van de individuele financiële elementen van de pensionering.
Lees meer

Mercer heeft de samenwerking opgezocht met het innovatieve PensioenPod. PensioenPod zorgt met behulp van een baanbrekende online applicatie voor een beknopt en toch volledig overzicht van de individuele financiële elementen van de pensionering. Per persoon wordt inzichtelijk welke verschillende pensioenen zij (en hun partner) hebben opgebouwd en hoe dit is gerelateerd aan de thuissituatie en het uitgavenpatroon, zonder dat ’een schoenendoos vol brieven en polissen’ nodig is. Werknemers worden hiermee in hun kracht gezet, kunnen goed geïnformeerd hun eigen verantwoordelijkheid nemen en de juiste beslissingen voor de toekomst nemen.

Werknemersvoorzieningen

Wijzigingen in de wet- en regelgeving omtrent de sociale zekerheid van medewerkers, zorgen ervoor dat u uw werknemersvoorzieningen opnieuw tegen het licht moet houden.
Lees meer

Bij Mercer geloven we niet in één standaardoplossing voor iedereen. In nauwe samenwerking met klanten identificeren wij pijnpunten en ontwikkelen vervolgens een duidelijk gedefinieerd beleid en een systematisch proces op maat.

 Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Uw rol is verplicht
Organisatie is verplicht
Industrie is verplicht
E-mail is verplicht E-mail is ongeldig
Phone number is required
Bedrijfsnaam is verplicht
Land is verplicht
Maximaal 250 karakters

Ik wil graag meer informatie over de producten, diensten en aanbiedingen van Mercer ontvangen. Ik begrijp dat ik op elk moment kan uitschrijven.

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Foutmelding. Check alstublieft alle velden, en probeer nogmaals..

Dank u wel, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op