Pensioenen en Beleggen

DC Pensioenregelingen

DC-regelingen, de gevolgen voor werkgever en medewerkers

Voor werkgevers betekenen DC-pensioenregelingen dat zij vrij zijn van financiële volatiliteit, traditionele pensioenrisico's, marktvolatiliteit en financiële onzekerheid op de lange termijn; ze leiden echter ook tot nieuwe risico's en verantwoordelijkheden voor de werkgever. Voor medewerkers geven DC-regelingen meer individuele controle, grotere flexibiliteit en, in een ideale wereld, toegang tot beleggingen tegen institutionele prijzen.

DC-regeling aangepast aan uw organisatie

Mercer helpt een op maat gemaakte Defined Contribution-regeling te ontwerpen, ontwikkelen en beheren. Wij helpen werkgevers hun regeling te optimaliseren, zowel wereldwijd als lokaal. Wij stemmen de organisatiedoelstellingen af op de demografische samenstelling en het gedrag van uw personeel om te identificeren hoe de werkgever kan helpen de pensioenresultaten voor medewerkers te verbeteren en tegelijkertijd te voorzien in de behoeften van personeelsbeheer.

Mercer - een reddingslijn voor uw DC-pensioenregeling

Wij werken nauw samen met onze klanten om tools en diensten te leveren die de pensioeninkomsten van werknemers kunnen verbeteren en de uitkomsten voor werkgevers kunnen optimaliseren. Enkele voorbeelden van onze toonaangevende klantgedreven diensten zijn onder meer:

  • Wereldwijd DC-beheer: klanten helpen bij het analyseren van hun regelingen, zowel wereldwijd als lokaal, en de ontwerp kenmerken ervan te optimaliseren.
  • Financiële gezondheid: evalueren van de kenmerken van het personeelsbestand als basis voor campagnes en klantdoelstellingen.
  • Beleggingsplatforms van Mercer: het gebruiken van onze ervaring op het gebied van institutionele beleggingen om concurrerende en aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden te bieden aan alle klanten. Dit betreft onder meer onze Delegated DC-producten (VS), Mercer Super Trust (Australië), Aspire (Ierland), Mercer Workplace Savings (VK), en veel meer.

Laat pensioenen werken

Weinig organisaties hebben de diepgaande ervaring van Mercer op het gebied van ontwikkeling van Defined Contribution-regelingen. Onze wereldwijde en lokale kennis helpt ervoor te zorgen dat uw regeling tot de gewenste uitkomsten leidt en uw deelnemers in de loop der tijd kan blijven ondersteunen.

Wilt u meer informatie over hoe u ervoor kunt zorgen dat uw pensioenregeling gebaseerd is op solide bedrijfsprincipes? Vul dan hieronder uw gegevens in.

Hoe Mercer kan helpen

Mercer helpt u een op maat gemaakte Defined Contribution-regeling te ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en beheren, zowel wereldwijd als lokaal.

Gerelateerde diensten en evenementen

Financiële gezondheid medewerkers

Hoe houdt u uw medewerkers fit, productief en inzetbaar tot hun pensioen? En wanneer hebben zij voldoende netto inkomen opgebouwd om (eerder) met pensioen te gaan?
Lees meer

Met de unieke combinatie van het Gezondheidsportaal en de Pensioenplanning van Mercer krijgt u meer inzicht in de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers en hun pensioensituatie. Tegelijkertijd geeft u uw medewerkers met deze twee online tools meer regie en verantwoordelijkheid.

Werknemersvoorzieningen

Wijzigingen in de wet- en regelgeving omtrent de sociale zekerheid van medewerkers, zorgen ervoor dat u uw werknemersvoorzieningen opnieuw tegen het licht moet houden.
Lees meer

Bij Mercer geloven we niet in één standaardoplossing voor iedereen. In nauwe samenwerking met klanten identificeren wij pijnpunten en ontwikkelen vervolgens een duidelijk gedefinieerd beleid en een systematisch proces op maat.

Actuaris van het jaar 2016

Actuarieel Podium heeft Marc Heemskerk uitgeroepen tot Actuaris van het Jaar 2016. Hij ontving de prijs op 27 september op de Actuarisdag in Zeist.
Lees meer

De Actuaris van het Jaar Prijs is een initiatief om actuarieel specialisten, die een duidelijke voortrekkersrol vervullen in de profilering van de actuariële beroepsgroep, publiek te waarderen en een platform te bieden ter versterking van hun activiteiten.

  Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.