Wat we doen

Pensioenen en beleggen

Groei Realiseren in een Complexe Wereld

De complexiteit, nuances en afhankelijkheden waarmee rekening moet worden gehouden bij advisering over pensioenregelingen en bij beleggingsbeslissingen nemen elk jaar exponentieel toe. Het effectief beheren van pensioen en het laten groeien van beleggingen vereist een hoog niveau van zorgvuldigheid en specialisatie en een expertiseniveau dat weinig organisaties kunnen bereiken — en dat is wat Mercer onderscheidt van de rest. Ons wereldwijde team van 1.200 professionals en 120 researchmanagers levert een moeilijk te evenaren diepgaande expertise in onderzoek, advies en oplossingen

 Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Uw rol is verplicht
Organisatie is verplicht
Industrie is verplicht
E-mail is verplicht E-mail is ongeldig
Phone number is required
Bedrijfsnaam is verplicht
Land is verplicht
Maximaal 250 karakters

Ik wil graag meer informatie over de producten, diensten en aanbiedingen van Mercer ontvangen. Ik begrijp dat ik op elk moment kan uitschrijven.

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

 

Foutmelding. Check alstublieft alle velden, en probeer nogmaals..

Dank u wel, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op