Mercer | M&A Projectmanagement

Fusies en Overnames

M&A Projectmanagement


Projectmanagement uitvoeren met hoge mate van nauwgezetheid en precisie

Het succes van elke fusie of overname vereist een foutloos proces en een grondig begrip van de kritieke bedrijfsvraagstukken vanuit meerdere gezichtspunten. Mercer beschikt over bewezen capaciteiten op het gebied van projectmanagement op bedrijfsniveau, waarbij we de juridische, IT- en financefuncties coördineren. Mercer is ongeëvenaard in de praktische uitvoering in het gehele HR-domein, van salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden tot HR-technologie en -platforms.

Kopers en verkopers — twee zeer verschillende tijdschema's

Met de huidige overweldigende vraag naar smart beleggingen, zijn de verkopers in het voordeel. De wereldwijde aanwezigheid en uitgebreide ervaring van Mercer geven ons de mogelijkheid middelen te mobiliseren en transacties uit te voeren binnen een agressief tijdschema — waarbij verkopers vaak een hogere k/w kunnen realiseren.

Verhoogde concurrentie betekent dat kopers vaak moeten toeslaan zonder een goede due diligence uit te voeren, risico's te verminderen, complianceproblemen vast te stellen of zonder een volledig integratieplan voor na de fusie te ontwikkelen. De project-management operations (PMO) van Mercer leveren een volledig aanbod aan expertise, waardoor kopers snel en met vertrouwen kunnen handelen en reageren in de huidige transactiedynamiek.

Voorbereid vanaf en voor dag 1

De kloof tussen strategie en uitvoering wordt bijzonder duidelijk op dag 1. Mercer zorgt voor praktijkgerichte experts die zorgen dat het hele HR-domein voorbereid is op Dag 1, met inbegrip van salarissen, benefits, remuneratie van bestuurders, medewerkers en salespersoneel, en de HR-platforms en -technologie. Voorbereid zijn op dag 1 helpt financiële kopers de waarde van de nieuwe entiteit te behouden, terwijl het zorgt voor succes op de lange termijn voor zakelijke kopers.

Een soepele benadering

Mercer heeft de unieke capaciteit zijn PMO-dienstverlening te structureren naar de exacte behoeften van uw organisatie. Wij kunnen de rol spelen van meekijkend adviseur, personeel leveren om uw eigen staf te versterken of het gehele project van begin tot eind beheren, waarbij wij gebruik maken van beproefde processen en ervaringen op basis van duizenden transacties. Wij zorgen voor een wrijvingsloze uitvoering voor kopers en verkopers, voor financiële en zakelijke klanten.

Gerelateerde diensten

M&A Due Dilligence

De vereisten op het gebied van due diligence lopen aanzienlijk uiteen voor private-equity- en strategische kopers.
Lees meer

Mercer levert nuchtere, tijdige en gedetailleerde informatie aan kopers en verkopers, zowel voor private-equityfirma's als bedrijven. In tegenstelling tot bedrijven die due diligence op HR-gebied slechts als een extra dienst leveren, is het voor ons een kerncompetentie. Wij beschikken over ervaring uit de eerste hand, soms met moeite verworven in het hele spectrum van HR-disciplines, en wij hebben natuurlijk het vermogen om due-diligenceonderzoek uit te voeren voor alles wat invloed heeft op de bedrijfsbalans en verband houdt met menselijk kapitaal.

Post-Merger integratie

De huidige verkopersmarkt betekent dat er aanzienlijk minder stimulans is voor verkopers om tijd en middelen te steken in het verzorgen van een ordelijke transitie en integratie.
Lees meer

De PMI Consultants van Mercer bieden strategische integratieplanning vanaf dag 1 en helpen organisaties om risico's, tijdschema's en transactiedoelstellingen te bepalen en te behalen. Mercer PMI HR-consultants ondersteunen al meer dan 30 jaar duizenden bedrijven.

Private Equity Advisering

Private-equitykopers moeten kunnen reageren met snelheid, wendbaarheid en vertrouwen om het tempo van de huidige verkopers bij te houden.
Lees meer

Weinig bedrijven hebben de unieke ervaring die Mercer heeft. Wij hebben een zeer veelomvattend begrip van het transactieproces. Wij hebben projectmanagementvaardigheden met beproefde methodologieën en tools. Wij zijn ervaren consultants die risico's, taken, tijdschema's en integratie-uitdagingen kunnen identificeren.

 Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Uw rol is verplicht
Organisatie is verplicht
Industrie is verplicht
E-mail is verplicht E-mail is ongeldig
Phone number is required
Bedrijfsnaam is verplicht
Land is verplicht
Maximaal 250 karakters

Ik wil graag meer informatie over de producten, diensten en aanbiedingen van Mercer ontvangen. Ik begrijp dat ik op elk moment kan uitschrijven.

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Foutmelding. Check alstublieft alle velden, en probeer nogmaals..

Dank u wel, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op