Mercer | Private Equity Advisering

Fusies en Overnames

Private Equity Advisering


Succesvol zijn in het tijdperk van snelle transacties

Een ongekende hoeveelheid liquide reserves voedt de verkopersmarkt. Private-equitykopers moeten kunnen reageren met snelheid, wendbaarheid en vertrouwen om het tempo van de huidige verkopers bij te houden. Hoewel de marktdynamiek gunstig is voor verkopers, vereist het vermogen het volledige potentieel van een deal te realiseren een mate van expertise waarover weinig organisaties beschikken. Mercer is uniek gekwalificeerd om private-equityfirma's te ondersteunen, tijdens koop en verkoop, om snel te reageren en te slagen in de huidige high-speedmarkt.

Snellere tijdschema's botsen met ‘tijdelijke liquide middelen’

Financiële kopers die kapitaal aantrekken via commanditaire vennootschappen, staan onder enorme druk om deals binnen zeer grote tijdsbeperkingen te identificeren en uit te voeren. Mercer kan private-equitykopers helpen versnelde maar nauwgezette due diligence uit te voeren, risico's te verminderen en ervoor te zorgen dat de transactie wordt uitgevoerd — terwijl tegelijkertijd de strategie wordt bepaald om de waarde te maximaliseren.

Verkopers wees op uw hoede

In deze tijden is het maar al te gemakkelijk voor verkopers om zich te laten verleiden tot een vals gevoel van veiligheid. De haast een overeenkomst te sluiten kan vaak leiden tot het risico dat de verkoop afketst, tenzij de strategie van de verkoper het volgende omvat:

  • Reverse due diligence om waarschuwingssignalen en dealbreakers te identificeren om zorgen van een potentiële koper te verminderen.
  • Agressief projectmanagement passend bij de huidige agressieve tijdschema's van transacties.
  • Strategisch perspectief om monetisatie te maximaliseren.

Wereldwijde inzet in zeer korte tijd

De wereldwijde aanwezigheid van Mercer biedt onmiskenbare voordelen, zowel voor kopers als verkopers. Het feit dat wij actief zijn in meer dan 130 landen, betekent dat wij de juiste mensen direct op de juiste plek kunnen hebben — mensen die de taal, de cultuur en de lokale regels en regelgeving begrijpen; mensen die u kunnen helpen de deal volgens uw tijdschema te sluiten.

Het fusieproces van begin tot eind volgens Mercer

Weinig bedrijven hebben de unieke ervaring die Mercer heeft. Wij hebben een zeer veelomvattend begrip van het transactieproces. Wij hebben projectmanagementvaardigheden met beproefde methodologieën en tools. Wij zijn ervaren consultants die risico's, taken, tijdschema's en integratie-uitdagingen kunnen identificeren.

Gerelateerde diensten

M&A Due Dilligence

De vereisten op het gebied van due diligence lopen aanzienlijk uiteen voor private-equity- en strategische kopers.
Lees meer

Mercer levert nuchtere, tijdige en gedetailleerde informatie aan kopers en verkopers, zowel voor private-equityfirma's als bedrijven. In tegenstelling tot bedrijven die due diligence op HR-gebied slechts als een extra dienst leveren, is het voor ons een kerncompetentie. Wij beschikken over ervaring uit de eerste hand, soms met moeite verworven in het hele spectrum van HR-disciplines, en wij hebben natuurlijk het vermogen om due-diligenceonderzoek uit te voeren voor alles wat invloed heeft op de bedrijfsbalans en verband houdt met menselijk kapitaal.

M&A Projectmanagement

Het succes van elke fusie of overname vereist een foutloos proces en een grondig begrip van de kritieke bedrijfsvraagstukken vanuit meerdere gezichtspunten.
Lees meer

Mercer heeft de unieke capaciteit zijn PMO-dienstverlening te structureren naar de exacte behoeften van uw organisatie. Wij kunnen de rol spelen van meekijkend adviseur, personeel leveren om uw eigen staf te versterken of het gehele project van begin tot eind beheren, waarbij wij gebruik maken van beproefde processen en ervaringen op basis van duizenden transacties.

Post-Merger integratie

De huidige verkopersmarkt betekent dat er aanzienlijk minder stimulans is voor verkopers om tijd en middelen te steken in het verzorgen van een ordelijke transitie en integratie.
Lees meer

De PMI Consultants van Mercer bieden strategische integratieplanning vanaf dag 1 en helpen organisaties om risico's, tijdschema's en transactiedoelstellingen te bepalen en te behalen. Mercer PMI HR-consultants ondersteunen al meer dan 30 jaar duizenden bedrijven.

 Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Uw rol is verplicht
Organisatie is verplicht
Industrie is verplicht
E-mail is verplicht E-mail is ongeldig
Phone number is required
Bedrijfsnaam is verplicht
Land is verplicht
Maximaal 250 karakters

Ik wil graag meer informatie over de producten, diensten en aanbiedingen van Mercer ontvangen. Ik begrijp dat ik op elk moment kan uitschrijven.

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Foutmelding. Check alstublieft alle velden, en probeer nogmaals..

Dank u wel, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op