Mercer | Post-merger Integratie

Fusies en Overnames

Post-merger Integration


Organisaties integreren met grote precisie en nauwgezetheid

De huidige verkopersmarkt betekent dat er aanzienlijk minder stimulans is voor verkopers om tijd en middelen te steken in het verzorgen van een ordelijke transitie en integratie voor kopers na het sluiten van de deal. De druk op kopers om de overeenkomst snel te sluiten heeft invloed op de complexiteit van de voorbereiding en uitvoering van plannen voor post-fusie-integratie.

Een integratieproces dat strategisch en flexibel is

De Post-Merger Integration (PMI)-consultants van Mercer leveren strategische integratieplanning vanaf Dag 1. Kritische vereisten, waaronder risico's, tijdschema's en transactiedoelstellingen, worden zorgvuldig in kaart gebracht. Wij beschikken over door Mercer ontwikkelde methodologieën en tools die helpen om mensen, organisitieculturen en werkstijlen in lijn te brengen met bedrijfs- en transactiestrategieën.

Optimaliseren van waarde

Hoewel zakelijke kopers en financiële kopers verschillende motieven hebben, is er één doel dat ze delen: perfecte integratie die bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen.

Zakelijke kopers

Mercer kan zakelijke kopers helpen het succes op de lange termijn te waarborgen. Onze kennis van zaken in het gehele HR-spectrum zorgt er niet alleen ervoor dat op Dag 1 alles is voorbereid, van salarisadministratie tot HR-technologie, maar helpt organisaties ook om de diverse bedrijfsculturen en werkstijlen te integreren.

Financiële kopers

PMI voor financiële kopers helpt de monetisatie te maximaliseren. Het leiderschap zeker stellen, schrappen van overtallig personeel en het stroomlijnen van infrastructuur kan leiden tot een hogere prijs bij het doorverkopen.

Wereldwijde PMI

De wereldwijde component van een fusie of overname blijkt vaak een struikelblok voor een soepele transitie. Verschillen in cultuur, beloning en lokale regelgeving zijn slechts enkele van de problemen die men tegen kan komen bij de transactie. De wereldwijde aanwezigheid van Mercer betekent dat wij ter plekke beschikken over medewerkers die eerstehands kennis en ervaring hebben in het overwinnen van wereldwijde barrières en het verzekeren van een naadloze integratie.

Integratie zonder complicatie

De PMI Consultants van Mercer bieden strategische integratieplanning vanaf dag 1 en helpen organisaties om risico's, tijdschema's en transactiedoelstellingen te bepalen en te behalen. Mercer PMI HR-consultants ondersteunen al meer dan 30 jaar duizenden bedrijven.

Gerelateerde diensten

M&A Due Dilligence

De vereisten op het gebied van due diligence lopen aanzienlijk uiteen voor private-equity- en strategische kopers.
Lees meer

Mercer levert nuchtere, tijdige en gedetailleerde informatie aan kopers en verkopers, zowel voor private-equityfirma's als bedrijven. In tegenstelling tot bedrijven die due diligence op HR-gebied slechts als een extra dienst leveren, is het voor ons een kerncompetentie. Wij beschikken over ervaring uit de eerste hand, soms met moeite verworven in het hele spectrum van HR-disciplines, en wij hebben natuurlijk het vermogen om due-diligenceonderzoek uit te voeren voor alles wat invloed heeft op de bedrijfsbalans en verband houdt met menselijk kapitaal.

M&A Projectmanagement

Het succes van elke fusie of overname vereist een foutloos proces en een grondig begrip van de kritieke bedrijfsvraagstukken vanuit meerdere gezichtspunten.
Lees meer

Mercer heeft de unieke capaciteit zijn PMO-dienstverlening te structureren naar de exacte behoeften van uw organisatie. Wij kunnen de rol spelen van meekijkend adviseur, personeel leveren om uw eigen staf te versterken of het gehele project van begin tot eind beheren, waarbij wij gebruik maken van beproefde processen en ervaringen op basis van duizenden transacties.

Private Equity Advisering

Private-equitykopers moeten kunnen reageren met snelheid, wendbaarheid en vertrouwen om het tempo van de huidige verkopers bij te houden.
Lees meer

Weinig bedrijven hebben de unieke ervaring die Mercer heeft. Wij hebben een zeer veelomvattend begrip van het transactieproces. Wij hebben projectmanagementvaardigheden met beproefde methodologieën en tools. Wij zijn ervaren consultants die risico's, taken, tijdschema's en integratie-uitdagingen kunnen identificeren.

 Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Uw rol is verplicht
Organisatie is verplicht
Industrie is verplicht
E-mail is verplicht E-mail is ongeldig
Phone number is required
Bedrijfsnaam is verplicht
Land is verplicht
Maximaal 250 karakters

Ik wil graag meer informatie over de producten, diensten en aanbiedingen van Mercer ontvangen. Ik begrijp dat ik op elk moment kan uitschrijven.

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Foutmelding. Check alstublieft alle velden, en probeer nogmaals..

Dank u wel, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op