Health

Werknemersvoorzieningen

Adviseur en intermediair

Er wijzigt veel in de wet- en regelgeving omtrent de sociale zekerheid. Een goede reden om uw werknemersvoorzieningen opnieuw tegen het licht te houden.   

Bij Mercer geloven we niet in één standaardoplossing voor iedereen. In nauwe samenwerking met klanten identificeren we pijnpunten en ontwikkelen vervolgens een duidelijk gedefinieerd beleid en een systematisch proces op maat.

Profiteer van onze ervaring

Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise kan Mercer u strategisch advies geven voor het vormgeven van uw werknemersvoorzieningen. Wij bieden intermediairsdiensten aan die u helpen risico's te minimaliseren, de voorwaardenstructuur te optimaliseren en de betrokkenheid van medewerkers te maximaliseren.


Met onze hulp kunt u de administratie stroomlijnen, compliance beter garanderen en de betrokkenheid van medewerkers stimuleren, wat vaak leidt tot wezenlijke kostenbesparingen.

Mercer Marsh Benefits

Mercer Marsh Benefits is zowel adviseur als bemiddelaar in 135 landen. Wij bieden u:

  • Meetbare ROI op werknemersverzekeringen door data gedreven analyses en onderhandelingen.
  • Beter begrip en inzicht in uw medewerkersprofiel en in de voordelen en waarde van passende werknemersvoorzieningen voor uw medewerkes en organisatie.
  • Strategische samenstelling en benadering van werknemersvoorzieningen gericht op duurzaamheid voor de lange termijn.

Best practices en betere dienstverlening

Wij werken samen met klanten van elke omvang, van kleine lokale bedrijven tot grote multinationals. Door onze uitgebreide ervaring met vele verschillende klanten kunnen wij best practices vaststellen en deze afstemmen op uw behoeften.

Dienstverlening

Werkgeversverzekeringen

Indien u kiest om eigen risicodrager te worden van de Ziektewet of WGA kunt u zich hiervoor verzekeren.
Lees meer

Door eigen riscodrager te worden houdt u re-integratie van zieke en arbeidsongeschikte werknemers in eigen hand en kunt u de bijhorende schadelast beïnvloeden.

Collectieve verzekeringen voor werknemers

Collectieve verzekeringen zijn een belangrijke manier om uw medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.
Lees meer

Mercer biedt advies en bemiddeling voor collectieve zorgverzekeringen, WIA-verzekeringen en collectieve ongevallen verzekeringen. Bent u benieuwd hoe passende collectieve verzekeringen in het voordeel van u en uw medewerkers kunnen werken? Wij geven u graag inzicht. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Financiële Gezondheid Medewerkers

Medewerkers die minder financiële zorgen en zaken hebben die hen afleiden zijn geconcentreerder, meer betrokken en productiever.
Lees meer

Pensioenplanning kan ertoe bijdragen dat medewerkers hun financiën in evenwicht brengen en deze onder controle hebben, nu en de rest van hun leven.

  Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.