Mercer Marketplace


Zorgverzekeringsvoordelen waar iedereen zich beter bij voelt

Mercer MarketplaceTM is een oplossing voor Amerikaanse organisaties voor zorgverzekeringen die medewerkers en werkgevers op een unieke manier positioneert voor succes. Medewerkers profiteren door meer keuze, meer controle en betere waarde. En werkgevers kunnen kosten beheersen, administratieve drempels verlagen en voldoen aan de vereisten van de Amerikaanse Affordable Care Act (ACA). Traditionele zorgverzekeraars kunnen gebruik maken van de Mercer Marketplace om nieuwe klanten aan te trekken en nieuwe bedrijven krijgen de kans innovatieve en baanbrekende diensten te introduceren.

 Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Uw rol is verplicht
Organisatie is verplicht
Industrie is verplicht
E-mail is verplicht E-mail is ongeldig
Phone number is required
Bedrijfsnaam is verplicht
Land is verplicht
Maximaal 250 karakters

Ik wil graag meer informatie over de producten, diensten en aanbiedingen van Mercer ontvangen. Ik begrijp dat ik op elk moment kan uitschrijven.

 

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Foutmelding. Check alstublieft alle velden, en probeer nogmaals..

Dank u wel, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op