Health

Internationale arbeidsvoorwaarden


Internationale arbeidsvoorwaarden, de basis ligt in het uitzendbeleid

In uw uitzendbeleid ligt de basis voor arbeidsvoorwaardelijke afspraken met werknemers die een internationale opdracht (gaan) vervullen.

In de praktijk zien internationale opdrachten er verschillend uit door de duur en de doelstellingen. Grofweg onderscheiden we:

  • permanente/‘one-way’-overplaatsingen;
  • kortetermijnopdrachten;
  • langetermijnopdrachten (vaak met meereizende familie).

In alle gevallen worden zowel werkgevers als werknemers geconfronteerd met vragen over de compensatie van verschillen in koopkracht, verschillen in levensstandaard, dubbele (huisvestings)lasten, aanvullende en vaak duurdere verzekeringen en extra administratieve verplichtingen op het gebied van inkomstenbelasting.

Een goed uitgewerkt mobiliteitsbeleid maakt onderscheid tussen de verschillende soorten uitzendingen. Zo voorkomt u als werkgever dat er lacunes in voorzieningen ontstaan. Bovendien legt u hiermee een basis voor snel en consistent handelen.

Beleidsontwikkeling en ondersteuning

Met een uitgebreid team van ervaren specialisten is Mercer marktleider op het gebied van benefits en arbeidsvoorwaarden voor zowel lokale als mobiele werknemers. Onze specialisten faciliteren werkgevers in meer dan 150 landen.

Mercer beschikt over eigen data, organiseert toonaangevende wereldwijde onderzoeken en beschikt over geavanceerde tools. Hierdoor kunnen wij voor onze opdrachtgevers:

  • effectieve en concurrerende benefitprogramma’s realiseren;
  • uitgaven aan arbeidsvoorwaarden optimaliseren;
  • mobiliteitsbeleid ontwikkelen en ondersteunen;
  • wereldwijde arbeidsvoorwaarden evalueren;
  • lokale marktgegevens en benefits benchmarken.

Arbeidsvoorwaarden en (verzekerbare) benefits

De (juridische) band tussen de uitzendende werkgever en de mobiele werknemer blijft bestaan. In het uitzendcontract worden naast afspraken over beloning ook regelingen getroffen voor ‘tax-equalisation’ en de voortzetting van sociale zekerheid of alternatieve voorzieningen die de belangen van de werknemer beschermen ten aanzien van welzijn, (medische) zorg en inkomen.

Mercer implementeert de benefitprogramma’s die voortvloeien uit de arbeidsvoorwaardelijke toezeggingen. Van strategie naar praktijk. Samengevat: definieer, ontwerp en lever.

Standaard arbeidsvoorwaarden zijn niet voldoende

Werken met Mercer betekent dat u de oplossingen voor arbeidsvoorwaarden op maat kunt maken. Wij werken met multinationals van elke omvang, in alle regio's en landen.

Workforce and careers

Mobility Benefits

Mercer realiseert verzekeringsoplossingen en veiligheidsprogramma’s bij internationale uitzendingen.
Lees meer

Medische Zorg Internationaal

Verzekering van adequate medische zorg is essentieel voor medewerkers in het buitenland. Of het nu gaat om reguliere- of spoedeisende hulp.
Lees meer

Internationale sociale zekerheid

De sociale verzekeringspositie van een medewerker verandert als hij voor u over de grens gaat werken. Mercer adviseert u over de risico's en het afdekken hiervan.
Lees meer

 Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Uw rol is verplicht
Organisatie is verplicht
Industrie is verplicht
E-mail is verplicht E-mail is ongeldig
Phone number is required
Bedrijfsnaam is verplicht
Land is verplicht
Maximaal 250 karakters

Ik wil graag meer informatie over de producten, diensten en aanbiedingen van Mercer ontvangen. Ik begrijp dat ik op elk moment kan uitschrijven.

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Foutmelding. Check alstublieft alle velden, en probeer nogmaals..

Dank u wel, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Speak with a Mercer Consultant

We’re eager to speak with you. Please provide your details below.
*Verplicht veld