Mercer | Health Managment Consulting

Health and Benefits

Health Management Consulting


Schadelastbeheersing bij ziekte en arbeidsongeschiktheid

De Nederlandse wetgeving rond verzuim en arbeidsongeschiktheid is complex en veranderlijk. Veel partijen binnen én buiten uw organisatie kunnen betrokken zijn bij een verzuim- of arbeidsongeschiktheidsdossier. De kosten lopen vaak behoorlijk op en de kans op langdurige schade (WGA-uitkering, verhoogde verzekeringspremie, doorlopende arbeidsovereenkomst, sanctie of claim) neemt toe naarmate het verzuim of de arbeidsongeschiktheid langer duurt en daar onvoldoende grip op is.

Wij helpen u de regie te nemen

Wij helpen u bij de re-integratie van uw arbeidsongeschikte werknemers. Wij geven u advies bij frequent verzuim en helpen u in het nemen van de regie en aansturing van onder andere de bedrijfsarts, arbeidsdeskundige en verzekeraar. Wij adviseren bij loonsancties, vangnet, regres, no risk, bezwaar- en beroepsprocedures en andere gerelateerde zaken. Niet in de laatste plaats regelen wij cofinanciering bij uw verzekeraars bij de inzet van re-integratieactiviteiten (bijvoorbeeld op uw verzuim- en WGA verzekering).

Gerelateerde diensten en evenementen

Financiële Gezondheid Medewerkers

Medewerkers die minder financiële zorgen en zaken hebben die hen afleiden zijn geconcentreerder, meer betrokken en productiever.
Lees meer

Wat wordt uw WGA-premie in 2017

De WGA premie van het UWV gaat na samenvoeging vast en flex voor 25 % van de werkgevers omhoog.
Lees meer

Mercer kan de financiële gevolgen van de samenvoeging van de WGA-vast en –flex premie voor uw organisatie inzichtelijk maken.

Ketenbenadering

Een verantwoordelijkheid voor werkgevers en werknemers.
Lees meer

Werkgevers met zieke werknemers hebben vaak forse kosten. Maar slechts een kwart van alle verzuim is werkgerelateerd. Toch betaalt de werkgever.

 Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
*Verplicht veld
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Uw rol is verplicht
Organisatie is verplicht
Industrie is verplicht
E-mail is verplicht E-mail is ongeldig
Phone number is required
Bedrijfsnaam is verplicht
Land is verplicht
Maximaal 250 karakters

Ik wil graag meer informatie over de producten, diensten en aanbiedingen van Mercer ontvangen. Ik begrijp dat ik op elk moment kan uitschrijven.

 

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.

Foutmelding. Check alstublieft alle velden, en probeer nogmaals..

Dank u wel, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op