Mercer | De pensioenuitdagingen 2017 (en daarna) in beeld


De pensioenuitdagingen 2017 (en daarna) in beeld

De pensioenrichtleeftijd van 67 wordt 68 en zal alleen maar verder oplopen. Hoe behoudt u in het veranderende pensioenlandschap het overzicht over de complexe uitvoerdersmarkt waarin steeds meer aanbieders opereren? Hoe gaat u om met de roep om meer zeggenschap van uw deelnemers? En hoe moet ons pensioenstelsel er uit komen te zien om houdbaar te blijven? Mercer maakt u via een overzichtelijke infographic wegwijs in het veranderende pensioenlandschap.

Wij staan u bij met het monitoren van uw pensioenregeling, denken met u mee over uw ideale pensioenuitvoering met als nieuwe mogelijkheid het Algemeen Pensioenfonds, maken de voordelen van DC met doorbeleggen inzichtelijk en helpen uw medewerkers zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun pensioenopbouw. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen. Zo weet u zeker dat de zaken goed op orde zijn en u de rol van werkgever optimaal kunt vervullen.

Klik hier om het hele jaar op de hoogte te blijven van Mercer's Thought Leadership. U ontvangt dan maandelijks onze Update.

Mercers Social Media kanalen