DCSIMG
Mercer

Pim van Diepen

Mercer is de ideale werkgever die mij in staat stelde mijn studie binnen de door mij gewenste periode af te ronden en tegelijkertijd te werken aan mijn carrière als actuaris. Daarnaast is Mercer werkzaam op vrijwel alle gebieden binnen de actuariële praktijk waardoor ik mij voldoende breed kan ontplooien. Mercer biedt een ruime mogelijkheid aan interne opleidingen en de mogelijkheid om een tijd in het buitenland te gaan werken. Bovendien maak ik deel uit van een gezellig team met veel jonge collega's.


Ik wil mij binnen Mercer graag zo breed mogelijk ontplooien. Na drie jaar gewerkt te hebben bij Funding en Accounting, waar de werkzaamheden voornamelijk gericht zijn op de passiva-zijde van de balans, trok het mij steeds meer om me bezig te gaan houden met de activa-zijde. Vandaar dat Mercer Investment Consulting de ideale volgende stap was, zeker met het oog op het toentertijd schrijven van mijn masterscriptie. Een internationaal avontuurtje lijkt me uiteindelijk ook wel wat. Bijvoorbeeld bij Mercer in Sydney of New York. Met de International-afdelingen wordt hier alle ruimte toe geboden. Uiteindelijk hoop ik, met de nodige bagage op zak, me te kunnen ontwikkelen tot een ervaren actuaris, bijvoorbeeld in de vorm van Principal bij Mercer.
Het mooie is dat alles bespreekbaar is bij Mercer. Het toekomstbeeld dat ik voor mijzelf schetste heb ik voorgelegd aan enkele van mijn leidinggevenden. Daar is direct werk van gemaakt en er is een ontwikkelingsplan voor me geschreven met een horizon van zo'n drie jaar. Voor mezelf, maar ook voor de organisatie is het prettig om te weten welke koers je wilt varen.


Ik beschrijf de cultuur binnen Mercer als open, vriendelijk en gelukkig niet te hiërarchisch. Daar bedoel ik mee dat als ik bijvoorbeeld met een probleem zit of een vraag heb, ik vrijwel nooit een drempel voel om bij een Senior Consultant of Principal binnen te stappen.
Er werken heel wat verschillende mensen bij Mercer, en voor iedereen bestaat de mogelijkheid zijn werk- en privé-leven te balanceren. In mijn geval was dat toen ik nog studeerde de ideale combinatie tussen studie, werk en vrije tijd. Het ideale stuurmiddel hierbij is de "tijdvoortijd"-regeling van Mercer, de extra uren die ik in een drukkere periode heb gemaakt kan ik vervolgens later opnemen in een periode dat het mij perfect uitkomt.

 

 Terug naar Onze mensen 


SNELKOPPELINGEN

Mercer (Nederland) B.V.

KvK: 33272848

AFM: 12007473

Algemene voorwaarden

General Conditions

Kantoren:

Amstelveen
Startbaan 6
1185 XR Amstelveen
Tel: +31 20 431 3700

Rotterdam
Conradstraat 18
3013 AP Rotterdam (ingang E) 
Tel: +31 10 406 0800


Compleet overzicht
kantoren in Nederland

Routebeschrijvingen
kantoren in Nederland
 Kantoren wereldwijd

Andere Mercer sites


Volg ons en discussieer mee op

SlideShare

Twitter

LinkedIn

YouTube

Contact

Heb je vragen over Mercer naar aanleiding van onze carrièresite? Neem dan contact op met:


Daniëlle Redondo-Lain

Daniëlle Redondo-Lain

phone-icon +31 20 431 3741

email-icon E-mail


Klik hier voor een overzicht van onze openstaande vacatures.


Open Sollicitatie

Wil je een open sollicitatie sturen? Mail je sollicitatiebrief en CV.