Diensten Talent - Health - Retirement - Investments - Mercer

Services

Mercer is een vooraanstaande mondiale aanbieder van advies op het gebied van Talent, Health, Retirement en Investments. De consultants van Mercer bieden de klant ondersteuning bij het oplossen van complexe vraagstukken ten aanzien van arbeidsvoorwaarden en menselijk kapitaal, en bij het ontwerpen en beheren van ziektekostenregelingen, sociale voorzieningen en pensioenen.

KvK: 33272848
AFM: 12007473

Algemene Voorwaarden
General Conditions

Talent

Mercer Talent helpt werkgevers bij het maken en implementeren van de juiste keuzes - en volgt hun vorderingen - met betrekking tot hun investeringen in mensen.

Lees meer over Talent

Health

Mercer Health adviseert werkgevers over onderwerpen als ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, eigen risicodragen WGA en casemanagement.

Lees meer over Health

Retirement

Mercer Retirement adviseert werkgevers en pensioenfondsen over alle facetten van pensioen en samenhangende risico’s.

Lees meer over Retirement

Investments

Mercer Investments adviseert pensioenfondsen en andere professionele investeerders over alle aspecten van beleggen.

Lees meer over Investments

M&A TRANSACTIONS SERVICES

Het is bekend dat fusie- & overnameprojecten zelden het gehoopte financieel-economische of concurrentiële resultaat behalen. Vanuit onze ervaring met honderden deals weten we dat heel vaak menselijke aspecten aan de basis liggen van het slagen of falen van een deal.

 

Wereldwijd beschikt Mercer over een netwerk van meer dan 150 specialisten die klanten helpen bij het uitvoeren van transacties en het succesvol implementeren van de fusie-, overname-, joint venture-, beursgang- of outsourcing- deals, zowel in eigen land als wereldwijd. Mercer ondersteunt zowel corporate- als private equity bedrijven.

 

Het Mercer team van fusie- en overnamespecialisten in de Benelux heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van M&A training, HR- en pensioen due diligence, harmonisatie van employee benefits, verandermanagement, reorganisatie en het managen van complexe en internationale projecten.

 

Lees meer over M&A Transactions Services