DCSIMG
Mercer
Dorine van Hoeven

Ik ben bij Mercer gaan werken omdat ik van een vriendin die ook bij Mercer werkt had gehoord dat de werksfeer ontspannen is. Ook werkte een goede kennis met actuarissen van Mercer. Hij ervoer dat als zeer prettig en de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden was hoog.


Ik zou graag meer als actuaris bij de besturen aan tafel komen zitten. Ik heb tot nu toe vooral veel (rekenkundig) werk gedaan aan de vaststelling van de technische voorzieningen van de pensioenaanspraken. Voor de komende tijd wil ik mijn kennis uitbreiden naar meerdere gebieden, zoals bijvoorbeeld accounting. Ook wil ik mij graag meer verdiepen in de assetzijde van de balans. Met een brede kennis kan ik me verder specialiseren als consultant om de pensioenfondsen te adviseren bij het vaststellen van het beleid. Mijn kennis op een duidelijke manier kunnen communiceren, dat is waar ik naar streef.


De bedrijfscultuur is erg prettig, met name in de dagelijkse gang van zaken. Er is een grote diversiteit aan personeel (zowel qua achtergrond als qua leeftijd), maar iedereen wordt evenzeer gewaardeerd en heeft zijn eigen plek. Ik heb nooit het gevoel dat ik moet strijden met mijn collega's om een bepaalde klant. Uit wat ik van verhalen van vrienden begrijp, is dat bij andere bedrijven soms wel de praktijk. Daarnaast is iedereen, ook de principals, erg makkelijk aan te spreken. De deuren staan figuurlijk én letterlijk overal open. En ondanks dat ik nog niet veel ervaring heb, wordt mijn mening gevraagd en gewaardeerd.


Flexibiliteit is een groot voordeel van werken bij Mercer. Zolang het in overleg gaat, met oog voor de klant en de planning, is het mogelijk om je uren naar wens in te delen. Ook wordt de mogelijkheid geboden om thuis te werken. Bovendien kunnen de gemaakte extra uren tijdens de drukke periodes, later in het jaar gewoon weer als vrije tijd opgenomen worden. Dit is heerlijk als de zon schijnt. Maar hoe bijzonder zoiets is, heb ik pas goed gemerkt toen ik veel vrije tijd nodig had om voor een zieke te zorgen. Ik had de mogelijkheid mijn uren om te gooien en zo voor mij een ideale balans tussen werk en privé te behouden. Ik weet zeker dat dit bij een andere werkgever niet zo makkelijk was geweest.

 

 Terug naar Onze mensen 


SNELKOPPELINGEN

Mercer (Nederland) B.V.

KvK: 33272848

AFM: 12007473

Algemene voorwaarden

General Conditions

Kantoren:

Amstelveen
Startbaan 6
1185 XR Amstelveen
Tel: +31 20 431 3700

Rotterdam
Conradstraat 18
3013 AP Rotterdam (ingang E) 
Tel: +31 10 406 0800


Compleet overzicht
kantoren in Nederland

Routebeschrijvingen
kantoren in Nederland
 Kantoren wereldwijd

Andere Mercer sites


Volg ons en discussieer mee op

Twitter

LinkedIn

SlideShare

YouTube

Contact

Heb je vragen over Mercer naar aanleiding van onze carrièresite? Neem dan contact op met:


Daniëlle Redondo-Lain

Daniëlle Redondo-Lain

phone-icon +31 20 431 3741

email-icon E-mail


Klik hier voor een overzicht van onze openstaande vacatures.


Open Sollicitatie

Wil je een open sollicitatie sturen? Mail je sollicitatiebrief en CV.