Mercer | Health

Onze Lines Of Business
Health Workforce and Risk Management

samen bouwen aan een gezonde toekomst voor uw organisatie en uw werknemers.

 

Uw werknemers zijn cruciaal voor het succes van uw organisatie. Het is daarom belangrijk dat zij optimaal kunnen presteren en daar voelt u zich moreel en zakelijk verantwoordelijk voor. Door de verschuiving in de sociale wetgeving draagt u hier ook de financiële gevolgen voor.

Mercer helpt u bij het nemen van uw verantwoordelijkheden op het gebied van verzuim en re-integratie, duurzaam inzetbaarheid, risicobeheer en werknemersverzekeringen. Samen met u werken wij dagelijks aan innovatieve oplossingen, zo helpen wij u een goede werkgever te zijn. 

Volg ons en praat mee

Mercer Health Solutions

Werknemersvoorzieningen

Mercer adviseert en bemiddelt bij het vormgeven van goede werknemersvoorzieningen.
Lees meer

Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise kan Mercer u strategisch advies geven voor het vormgeven van uw werknemersvoorzieningen. Wij bieden intermediairsdiensten aan die u helpen risico's te minimaliseren, de voorwaardenstructuur te optimaliseren en de betrokkenheid van medewerkers te maximaliseren.

Eigenrisicodragerschap ZW en WGA

Wat is voor uw organisatie de beste keuze, het private of het publieke bestel? Mercer ondersteunt u bij het maken van een weloverwogen keuze.
Lees meer

Er is een veelheid aan wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid. De pensioenleeftijd is omhoog gegaan, er moeten plaatsen worden vrijgemaakt voor arbeidsgehandicapten, werkgevers moeten de uitkeringen aan zieke ex-werknemers financieren en per 01-01-2017 worden de WGA-premies vast en flex samengevoegd.

Duurzame inzetbaarheid

Hoe houdt u uw medewerkers fit, productief en inzetbaar tot hun pensioen? Mercer ondersteunt u bij het bepalen en uitvoeren van uw beleid.
Lees meer

Door verschuiving in de sociale zekerheid bent u als werkgever niet alleen moreel verantwoordelijk voor de gezondheid van uw (ex-)werknemers, maar ook financieel. Hoe gezonder en tevredener uw medewerkers zijn, hoe kleiner is de kans dat zij ziek worden en hoe lager de schadelast.

Mercer Marketplace

Medewerkers profiteren door meer keuze, meer controle en betere waarde.
Lees meer

Mercer Marketplace is een oplossing voor Amerikaanse organisaties met zorgverzekeringen voor medewerkers en werkgevers.

Internationale arbeidsvoorwaarden

Een team van specialisten op het gebied van internationale arbeidsvoorwaarden helpen u lokaal concurrerend te zijn.
Lees meer

Multinationals zijn een aaneenschakeling van lokale afdelingen die elk hun eigen unieke werknemersvoorzieningen hebben. Mercer kan multinationals helpen werknemersvoorzieningen te leveren die wereldwijd gezien zuinig, efficiënt en consistent zijn, maar die lokale divisies de mogelijkheid geven concurrerend te zijn voor talent, expats aan te trekken en belangrijke medewerkers te behouden.

Health Management Consulting

Wij helpen u de regie te nemen op uw schadelast bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.
Lees meer

De Nederlandse wetgeving rond verzuim en arbeidsongeschiktheid is complex en veranderlijk. Veel partijen binnen én buiten uw organisatie kunnen betrokken zijn bij een verzuim- of arbeidsongeschiktheidsdossier.

  Contact

Wilt u weten hoe Mercer uw organisatie kan helpen bij het opbouwen, optimaliseren en ontwikkelen van een personeelsbestand dat de resultaten verbetert? Vul dan hieronder uw gegevens in.
*Verplicht veld

Door te klikken op Verzenden, gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonlijke gegevens volgens de Mercer Privacy Statement. Uw persoonlijke informatie kan worden overgedragen voor verwerking buiten het land van uw verblijf, waar de normen voor de bescherming van gegevens verschillend kan zijn.