Mercer | (Financiele) gezondheid medewerkers


Medewerkers gezond en gemotiveerd houden

Een opschuivende pensioenrichtleeftijd, verstoring van de work/life balance, kennis die niet helemaal meer up-to-date is, leefstijl die verbetert kan worden. Allemaal factoren die invloed hebben op de gezondheid, motivatie en productiviteit van uw medewerkers.

Werkgevers die niet alleen aandacht geven aan de (kleine) groep verzuimende medewerkers maar juist ook aan de grotere groep medewerkers die aan het werk zijn, spelen een belangrijke rol in de gezondheid, het werkgeluk en uiteindelijk de productiviteit van hun medewerkers. 

Wij ondersteunen werkgevers bij het innemen van deze rol door mee te denken over een geïntegreerd gezondheidsbeleid gericht op de kernwaarden van de organisatie. Dit doen wij door onder andere te kijken naar de vormgeving van de arbeidsvoorwaarden, het diversificatiebeleid, de betrokkenheid van medewerkers, het verzuim en arbeidsongeschiktheidsbeleid, de pensioenregeling en de pensioensituatie en -planning voor medewerkers. Tevens kunnen wij u helpen bij het vormgeven van een effectief en kostenefficiënt internationale arbeidsvoorwaardenpakket.  

Klik hier om het hele jaar op de hoogte te blijven van Mercer's Thought Leadership. U ontvangt dan maandelijks onze Update.

 

Mercers Social Media kanalen